Ontdek regio Arnhem

Hoe lang blijf je?

Inspiratie voor een bezoek

Arnhem: toen en nu - Kastelen, wo2, mode & design

Kastelen rond Arnhem

Zo’n dertig kastelen, buitenplaatsen en landgoederen verwelkomen je graag. Bij het ene kasteel kan worden overnacht, het volgende kasteel is in gebruik als restaurant, het andere kasteel herbergt een exclusieve kunstcollectie. Ontdek welke kastelen in de regio Arnhem te vinden zijn.

Lees verder
Ontdek de kastelen
Kasteel Rosendael in de herfst

Slag om Arnhem

Tijdens Operatie Market Garden in september 1944 trachtten de geallieerden een aantal belangrijke bruggen in Noord-Brabant en Gelderland in handen te krijgen. Verdiep je bij onder andere Airborne at the Bridge en Airborne Museum at Hartenstein in de indrukwekkende geschiedenis van de regio Arnhem. Lees meer over de evenementen, de herdenking en de routes rondom Operatie Market Garden en de Slag om Arnhem.

Lees verder
Ontdek historische locaties
Arnhem - luchtfoto - drone - stadswandeling

Mode & design

In Arnhem zindert het van de creativiteit en innovatie. Met ArtEZ hogeschool voor de kunsten als broedplaats. Je kunt het hele jaar door mode en design bewonderen. En shoppen! In het Modekwartier koop je de nieuwste mode en design bij de makers zelf. En net achter de grote winkelstraat met de bekende ketens vind je de 7straatjes, met niet-doorsnee winkeltjes en een uniek aanbod.

Lees verder
Ontdek creatief Arnhem