Uitgaan

Bereid je voor op een bijzondere avond en nacht! In stad Arnhem vind je een bonte stoet aan originele cafés, clubs en lounges. Al dansend, kletsend en drinkend zie je aan alle kanten dat Arnhem een modestad is. Je kijkt je ogen uit. Dat kun je overigens ook doen bij één van de bioscopen, state-of-the-art 3D en mét lekkere loveseats.

Kom naar het GelreDome voor internationale grootheden of bezoek één van de schitterende theaters en poppodia voor gevestigde namen of nieuw talent. Rond de stad gaat het feest gewoon door: van knusse cafés in waterrijk de Liemers tot een kasteelterras in de Veluwezoom. Onvergetelijk.

De lekkerste burgers in Arnhem

Voor het eten van een goede (vegetarische) burger zit je in Arnhem goed. Wist je dat de lekkerste burger van Nederland zelfs hier  wordt bereid?
Benieuwd waar je deze prijswinnende of andere lekkere burgers in Arnhem kan eten? Hieronder vind je onze 7 favoriete op een rij!

Bekijk de hotspots

Prachtige theaters

Filmpje pakken

Gezellig borrelen

Bekijk de uitagenda

Heerlijk eten

Culturele parels

In de avond kun je in Arnhem genieten van een cultureel avondje uit. De kwaliteit is hoog, en het aanbod is groot. Gezelschappen met Arnhemse afkomst, zoals Introdans en Het Gelders Orkest geven regelmatig voorstellingen, maar ook (inter)nationale artiesten, kleinkunstenaars, balletgroepen of cabaretiers. Er is voor ieder wat wils! De voorstellingen vinden plaats in een van de prachtige theaters, zoals het stadstheater, het vernieuwde Musis, het nostalgische Posttheater of in een van de kleine(re) theaters. Kies jouw favoriete theater en bekijk de voorstellingen in de agenda. En geniet van een avondje uit!

Meer inspiratie

Roadhouse

Laat je verrassen door een typisch Amerikaans menu, of je nu komt voor lunch, borrel of diner. Een keuze maken tussen goedgevulde burgers, een malse steak en heerlijke desserts zal nog een hele opgave zijn. Met een uitgebreid kindermenu is ook aan de allerkleinsten gedacht. ‘The Basement’ is  uitgerust met onder andere een kinderbioscoop, wandspelen, een klimruimte en flipperkasten. Plezier gegarandeerd! Kom je binnenkort ook voor een avondje uit in Arnhem? 

Musis & Stadstheater

Toneel, cabaret, dans, kleinkunst, muziek of theater, voor een cultureel avondje uit kun je in Arnhem bij Musis & Stadstheater terecht. Het is het huistheater van de Arnhemse gezelschappen Toneelgroep Oostpool en Introdans, waar ook hun premières plaatsvinden.

Musis heeft het oudste concertgebouw van Nederland, maar sinds 2018 ook een gloednieuwe Parkzaal. De moderne concertzaal is geopend door Koning Willem-Alexander en won diverse prijzen vanwege de innovatieve architectuur.

Bekijk het programma