Avondje uit in Arnhem

Bereid je voor op een bijzondere avond en nacht! In stad Arnhem vind je een bonte stoet aan originele cafés, restaurants en lounges, perfect voor een avondje stappen. Al dansend, kletsend en drinkend zie je aan alle kanten dat Arnhem een modestad is. Je kijkt je ogen uit. Dat kun je overigens ook doen bij één van de bioscopen, state-of-the-art 3D en mét lekkere loveseats.

Kom naar het GelreDome voor internationale grootheden of bezoek één van de schitterende theaters en poppodia voor gevestigde namen of nieuw talent. Rond de stad gaat het feest gewoon door: van knusse cafés in waterrijk de Liemers tot een kasteelterras in de Veluwezoom. Onvergetelijk.

Ontdek het uitgaansleven van Arnhem!

De lekkerste burgers in Arnhem!

Voor het eten van een goede (vegetarische) burger zit je in Arnhem goed. Wist je dat de lekkerste burger van Nederland zelfs hier  wordt bereid?
Benieuwd waar je deze prijswinnende of andere lekkere burgers in Arnhem kan eten? Hieronder vind je onze 7 favoriete op een rij!

Lees verder
Bekijk hier onze tips!

Musis & Stadstheater

Toneel, cabaret, dans, kleinkunst, muziek of theater, voor een cultureel avondje uit kun je in Arnhem bij Musis & Stadstheater terecht. Het is het huistheater van de Arnhemse gezelschappen Toneelgroep Oostpool en Introdans, waar ook hun premières plaatsvinden.

Musis heeft het oudste concertgebouw van Nederland, maar sinds 2018 ook een gloednieuwe Parkzaal. De moderne concertzaal is geopend door Koningin Máxima en won diverse prijzen vanwege de innovatieve architectuur.

Lees verder
Bekijk het programma

Cultuur snuiven - Avondje uit

CULTURELE PARELS IN ARNHEM

In de avond kun je in Arnhem genieten van een cultureel avondje uit. De kwaliteit is hoog, en het aanbod is groot. Gezelschappen met Arnhemse afkomst, zoals Introdans en Het Gelders Orkest geven regelmatig voorstellingen, maar ook (inter)nationale artiesten, kleinkunstenaars, balletgroepen of cabaretiers. Er is voor ieder wat wils! De voorstellingen vinden plaats in een van de prachtige theaters, zoals het stadstheater, het vernieuwde Musis, het nostalgische Posttheater of in een van de kleine(re) theaters. Kies jouw favoriete theater en bekijk de voorstellingen in de agenda. En geniet van een avondje uit!

Lees verder
Laat je inspireren!