Uitgaan

Bereid je voor op een bijzondere avond en nacht! In stad Arnhem vind je een bonte stoet aan originele cafés, clubs en lounges. Al dansend, kletsend en drinkend zie je aan alle kanten dat Arnhem een modestad is. Je kijkt je ogen uit. Dat kun je overigens ook doen bij één van de bioscopen, state-of-the-art 3D en mét lekkere loveseats.

Kom naar het GelreDome voor internationale grootheden of bezoek één van de schitterende theaters en poppodia voor gevestigde namen of nieuw talent. Rond de stad gaat het feest gewoon door: van knusse cafés in waterrijk de Liemers tot een kasteelterras in de Veluwezoom. Onvergetelijk.

Prachtige theaters

Filmpje pakken

Gezellig borrelen

Bekijk de uitagenda

Heerlijk eten

Musis & Stadstheater

Toneel, cabaret, dans, kleinkunst, muziek of theater, voor een cultureel avondje uit kun je in Arnhem bij Musis & Stadstheater terecht. Het is het huistheater van de Arnhemse gezelschappen Toneelgroep Oostpool en Introdans, waar ook hun premières plaatsvinden.

Musis heeft het oudste concertgebouw van Nederland, maar sinds 2018 ook een gloednieuwe Parkzaal. De moderne concertzaal is geopend door Koning Willem-Alexander en won diverse prijzen vanwege de innovatieve architectuur.

Bekijk het programma