Mode en design

In Arnhem zindert het van de creativiteit en innovatie. Met ArtEZ hogeschool voor de kunsten als broedplaats, voor onder meer Marcel Wanders, Daan Roosegaarde en Viktor & Rolf. En als podium het jaarlijkse Fashion + Design Festival Arnhem en State of Fashion, de opvolger van Arnhem Mode Biënnale.

Maar in en om Arnhem kun je het hele jaar door mode en design bewonderen. En shoppen! In het Modekwartier koop je de nieuwste mode en design bij de makers zelf. En net achter de grote winkelstraat met de bekende ketens vind je de 7straatjes, met niet-doorsnee winkeltjes en een uniek aanbod.

Mode & design vind je hier!

Veel creatieve studenten

In Arnhem ligt ArtEZ hogeschool voor de kunsten, met onder andere opleidingen in beeldende kunst, theater en mode. De mode-academie speelt een grote rol in het aantrekken en ontwikkelen van design- en modetalenten. 

 

Lees verder
Lees verder

Bijzonder overnachten in het modehotel van Arnhem

Voor het slapen in modestad Arnhem kun je niet om Mode Design Hotel Modez heen. Hotel Modez is een spraakmakend hotel waarbij design en mode  onder de art direction van Piet Paris op een unieke manier zijn toegepast.  

Lees verder
Ontdek Hotel Modez