In een weekend

Een dagje shoppen in mode- en designstad Arnhem is zó voorbij. De Koningstraat, de 7straatjes, het Modekwartier. En tussendoor even uitpuffen op een terrasje of in het park. Daarnaast heeft de regio nog veel meer te bieden. Het Openluchtmuseum, het Watermuseum, Burgers’ Zoo, het roemruchte oorlogsverleden en spectaculair groen. ’s Avonds bruist het culturele leven in de theaters, de prachtige schouwburg, het GelreDome en de kleinere poppodia. En is het culinair genieten in de vele restaurantjes en eetcafés. Dus: blijf nog even! Overnachtingsmogelijkheden genoeg. Van hippe hotelletjes tot charmante B&B’s en van vakantiepark tot minicamping, in de stad of in het groen.

Winkelen

Eropuit met kinderen

Cultuur en Historie

Actief

Het oudste Nationale Park van Nederland

Nationaal Park Veluwezoom nodigt uit om te voet, per fiets of te paard te verkennen. Je vindt er schitterend natuur, vele routes en activiteiten. De Posbank, bij Rheden, is bij veel Nederlanders een bekende trekpleister en ligt midden in het park. 

Lees meer

Eten en Drinken

Uitgaan

Overnachten

Romantisch overnachten

Kasteel Huis Bergh is misschien wel 1 van de meest bijzondere locaties om te overnachten. Waar eerst koningen en hertogen sliepen kunnen jullie nu samen de nacht doorbrengen. 

Lees meer