In een weekend

Let op: Informatie over de momenteel geldende coronamaatregelen vind je op rijksoverheid.nl. Bekijk voor je bezoek de website van de locatie waar je naartoe wilt voor de meest actuele informatie. Vanwege de wisselende coronamaatregelen kan informatie op onze website mogelijk onjuist zijn.

De winter heeft zijn intrede gedaan in de bruisende stad en de prachtige omgeving van de regio Arnhem en dat is overal te merken. De prachtige, verlichte straatjes en de winterse landschappen laten je zien hoe mooi de regio is. Op een kleine afstand van het gezellige centrum vind je ruimte en rust in de wijde omgeving. De perfecte combinatie van stad en groen. Dus: blijf nog even! Overnachtingsmogelijkheden genoeg. Van hippe hotelletjes tot charmante B&B’s en van vakantiepark tot minicamping, in de stad of in het groen.

 

 

Een dagje Arnhem!

Arnhem heeft zoveel te bieden dat je aan een dag bijna niet genoeg hebt! Maar een paar hoogtepunten van de stad kan je zeker meepikken in een dag! Het centrum van de stad is volop genieten voor modeliefhebbers in het Modekwartier en de 7straatjes. Op steenworp afstand van het bruisende centrum vind je de natuur aan de voet van de stad. Deze bijzondere combinatie vind je in regio Arnhem! 

 

Lees verder
Ontdek meer!

Onze tips - Voor een geslaagd bezoek aan regio Arnhem

Proef Arnhem!

Al dat weelderige groen en de frisse lucht rond Arnhem wekt de eetlust op. Je vindt in dit gebied daarom talloze lekkere en leuke pleisterplaatsen. Knusse brasseries, ambachtelijke pannenkoekenhuizen, kasteelrestaurants of hippe steenovenpizza’s.

Gelukkig hoef je deze culiniaire hoogtepunten niet te missen, zelfs als de restaurants voorlopig gesloten zijn. Hier vind je de restaurants die je heel graag voorzien van een heerlijke maaltijd! 

Lees verder
Lees meer

Waar heb jij vandaag zin in?

  • Winkelen

    Winkelen in Arnhem, 'Trix and Rees' fashion store in de Kerkstraat.
  • Eropuit met kinderen

  • Cultuur en Historie

    kasteel, doorwerth, renkum, veluwezoom
  • Actief

Blijf je slapen?

Of je nou een weekendje gaat shoppen met z’n tweetjes of vakantie viert met het hele gezin, in en rond Arnhem vind je al snel een slaapplek in stijl van je stemming.

Lees verder
Bekijk onze tips
Buitenplaats Beekhuizen, lodge, Veluwezoom, camping

Op zoek naar meer inspiratie?