Hot to shop

Haal je hart op in mode-, design- en winkelstad Arnhem! Slenter vanuit de Koningstraat, dé winkelstraat waar je voor alles terechtkunt, door de knusse 7 straatjes en laat je verrassen door het uitgebreide, niet-doorsnee aanbod. En als je voeten beginnen te protesteren, strijk je lekker neer in een gezellig koffietentje of aangename wijnbar.

Op de grens van de historische binnenstad ligt het architectonische Musiskwartier met een breed scala aan bijzondere winkels. In het Klarendalse Modekwartier draait alles om mode, design en kunst. Zowel aanstormend talent als gevestigde namen hebben hier hun atelier of studio, waar je vaak zo naar binnen kunt lopen.

Volop winkelplezier

© Bos & Heij

10x Arnhemse interieur- en lifestylewinkels

Heerlijk rondsnuffelen in winkeltjes op zoek naar meubels en woonaccessoires

Bekijk onze tips
Mode, shoppen, winkelen

Mode, shoppen, winkelen

Design, mode en meer

Als je in het Modekwartier wandelt snap je meteen hoe Arnhem aan haar reputatie als mode- en designstad komt. Have fun shopping!

Alles over mode en design
Kerkstraat Arnhem

Kerkstraat Arnhem

Bijzondere speciaalzaken

Shoppen in Arnhem is anders dan gewoon. Neem de 7 straatjes. Een stukje historisch Arnhem met een niet-doorsneeaanbod. Of kijk rond in het Modekwartier. In dit modemekka van Arnhem zie je de invloed van de ArtEZ-modestudenten overal terug.

Little things - kids concept store Arnhem

Little things - kids concept store Arnhem

© Little things

Leuke kinderwinkels in Arnhem

In Arnhem zijn veel leuke en bijzondere winkels te vinden. Maar waar kun je het beste terecht als je wilt winkelen voor je kinderen? Voor het kopen van mooi (houten) speelgoed, alles voor je baby, een uniek (kraam)cadeau of leuke kinderkleding.

De 7straatjes: het oude stadshart van Arnhem

Een van de leukste winkelgebieden van Arnhem zijn de 7straatjes. Behalve gezellige en eigenzinnige mensen vind je hier veel echt unieke, bijzondere en lekkere producten. 

Meer informatie

Shoppen in 't park

In misschien wel het mooiste stadspark van Nederland kun je (van maart tot en met december) iedere eerste zondag van de maand shoppen! Dan is de Sonsbeekmarkt, een bijzondere markt met producten met een verhaal. De kraamhouders weten je van alles te vertellen over pure voeding uit de streek of wereldse en creatieve producten. Ondertussen geniet je ook van straattheater, muziek, natuur en workshops. Dat is nog eens een leuke manier om te shoppen!

Bezoek de website

Even uitrusten?

Ben je toe aan een goede kop koffie of lekker speciaalbiertje na een dagje shoppen? In de bruisende binnenstad van Arnhem vind je veel gezellige tentjes om even rustig bij te kletsen.

Ontdek de lekkerste plekjes