Winkelen in Arnhem

Lekker shoppen

Haal je hart op in mode-, design- en winkelstad Arnhem! Slenter vanuit de Koningstraat, dé winkelstraat waar je voor alles terechtkunt, door de knusse 7straatjes en laat je verrassen door het uitgebreide, niet-doorsnee aanbod. En als je voeten beginnen te protesteren, strijk je lekker neer in een gezellig koffietentje of aangename wijnbar.

Op de grens van de historische binnenstad ligt het architectonische Musiskwartier met een breed scala aan bijzondere winkels. In het Klarendalse Modekwartier draait alles om mode, design en kunst. Zowel aanstormend talent als gevestigde namen hebben hier hun atelier of studio, waar je vaak zo naar binnen kunt lopen.

Leuke winkeltips - Voor volop winkelplezier

© Bos & Heij

Interieur- en lifestylewinkels

Heerlijk rondsnuffelen in winkeltjes op zoek naar meubels en woonaccessoires

Bekijk onze tips
Mode, shoppen, winkelen

Mode, shoppen, winkelen

Modekwartier

Als je in het Modekwartier wandelt snap je meteen hoe Arnhem aan haar reputatie als mode- en designstad komt. Have fun shopping!

Alles over mode en design
Kerkstraat Arnhem

Kerkstraat Arnhem

Bijzondere speciaalzaken

Shoppen in Arnhem is anders dan gewoon. Neem de 7 straatjes. Een stukje historisch Arnhem met een niet-doorsneeaanbod. Of kijk rond in het Modekwartier. In dit modemekka van Arnhem zie je de invloed van de ArtEZ-modestudenten overal terug.

Little things - kids concept store Arnhem

Little things - kids concept store Arnhem

© Little things

Kinderwinkels

In Arnhem zijn veel leuke en bijzondere winkels te vinden. Maar waar kun je het beste terecht als je wilt winkelen voor je kinderen? Voor het kopen van mooi (houten) speelgoed, alles voor je baby, een uniek (kraam)cadeau of leuke kinderkleding.

Winkelgebieden

© Jurjen Drenth
© Jurjen Drenth

De 7straatjes: het oude stadshart van Arnhem

Een van de leukste winkelgebieden van Arnhem zijn de 7straatjes. Behalve gezellige en eigenzinnige mensen vind je hier veel echt unieke, bijzondere en lekkere producten. 

Lees verder
Info 7straatjes
© Jurjen Drenth

Modekwartier: mode, design en meer

Dat Arnhem mode- en designstad is, zie je terug in het Modekwartier. Op deze creatieve plek, midden in de wijk Klarendal, op loopafstand van de Arnhemse binnenstad, draait het om mode en design en om kunst en eten. Wat je hier aantreft? Winkels, werkplaatsen, studio’s, galerieën, restaurants en showrooms. Volop creatieve bedrijvigheid dus!

Lees verder
Info Modekwartier

Koopzondag in Arnhem

De winkels in Arnhem mogen elke zondag tussen 12:00 en 18:00 hun deuren open, zodat jij lekker een middag kunt shoppen!

Op donderdagavond is het koopavond en zijn de meeste winkels tot 21:00 uur open.

Shopping events

Shoppen Arnhem

Shoppen Arnhem

© Sonsbeekmarkt

Shoppen in 't park

In misschien wel het mooiste stadspark van Nederland kun je (van maart tot en met december) iedere eerste zondag van de maand shoppen! Dan is de Sonsbeekmarkt, een bijzondere markt met producten met een verhaal. De kraamhouders weten je van alles te vertellen over pure voeding uit de streek of wereldse en creatieve producten. Ondertussen geniet je ook van straattheater, muziek, natuur en workshops. Dat is nog eens een leuke manier om te shoppen!

Lees verder
Info Sonsbeekmarkt

Combineer je dagje winkelen

© Jurjen Drenth
© Jurjen Drenth

Even bijkomen van het shoppen?

Ben je toe aan een goede kop koffie of lekker speciaalbiertje na een dagje shoppen? In de bruisende binnenstad van Arnhem vind je veel gezellige tentjes om even rustig bij te kletsen.

Lees verder
Leuke horeca-adresjes