Zakelijk

Creatief, sportief en ondernemend, dat is Arnhem! Ook voor een zakelijk bezoek is de regio Arnhem ideaal. Met een ligging vlakbij schitterende natuur, een goede bereikbaarheid en het grote aantal authentieke locaties vinkt Arnhem heel wat vakjes af op de wensenlijst van meeting- en event planners.

Rondom Arnhem vindt innovatie plaats op het gebied van energie en energietransitie, waterstof en cleantech. Grote namen als KEMA, BASF, AKZO Nobel en Nuon zijn gevestigd in deze hub voor Energie- & Milieu Technologie (EMT).  Al die bedrijven, kennis en knowhow maakt de regio Arnhem dé plek bij uitstek voor een congres of evenement rondom EMT.

Vind je ideale zakelijke locatie!

Wij helpen je met ons Convention Bureau Veluwe Arnhem Nijmegen de juiste omgeving en locatie(s) te vinden. Onze kennis delen we kosteloos met je. Samen met gemeentes, ondernemers en andere partners zorgen we voor een sterk en up-to-date aanbod, zodat jij kunt vertrouwen op altijd passende locaties. Groot of klein, groen of stedelijk, in combinatie met overnachtingen of een buitenactiviteit. Kom langs en ontdek hoe je zakelijke bijeenkomst bij ons een succes wordt!

Lees verder
Laat je inspireren