Beleef Arnhem in de voorjaarsvakantie 2022

De voorjaarsvakantie komt er weer aan... Wil je een week(end) eropuit of een uitje plannen? Wij delen de leukste tips voor de vakantie!

Wanneer is de voorjaarsvakantie?
Voorjaarsvakantie regio Noord  - 19 t/m 27 februari 2022
Voorjaarsvakantie regio Midden - 26 februari t/m 6 maart 2022
Voorjaarsvakantie regio Zuid - 26 februari t/m 6 maart 2022

3. Op zoek naar beversporen! - De natuur in met de kinderen

Wist je dat er in de omgeving van Buitengoed de Panoven veel verschillende dieren in de natuur wonen? In de prachtige natuur in de Liemers leven vossen, steenmarters, reeën en bevers! Al deze dieren laten hun eigen sporen achter in de natuur. Met de beverroute en sporenfolder ga je de natuur in en misschien kom jij wel een ever of een vos tegen! De route gaat langs oude en nieuwe sporen vanaf Buitengoed de Panoven richting de Breuly en daarna een stukje de Rijnstrangen in. De route en het sporenboekje zijn verkrijgbaar bij de receptie van Buitengoed de Panoven.

4. Word een prins(es) op kasteel Rosendael

Droom je over zelf een prins of prinses worden? Schrijf je dan in voor de cursus op 23 februari “Hoe word ik een echte prins of prinses” op kasteel Rosendael. Kinderen maken met een hofdame of een lakei een tocht door het kasteel en leren deftige manieren. Kom je ook in je deftigste prinsen of prinsessenkleren? Na afloop ontvang je van het kasteel een heerlijk fris glaasje ranja en een klein presentje.

Lees verder
Reserveer jouw plek

5. Ga los in het speelbos - Bij Speelbos de Schuytgraaf

Dichtbij de stad, maar toch midden in de natuur, dat is Speelbos De Schuytgraaf! Ga op zoek naar de grootste takken en bouw je eigen hut. Nemen jullie de brug of slinger je toch liever aan een touw naar de overkant? Er is keuze genoeg! Parkeren kun je bij De Buitenplaats in Arnhem, vanaf hier wandel je over een zandpaadje zo naar het gratis toegankelijke speelbos.

6. Durf jij op de glazen balkons?!

Ben jij al op de glazen balkons van de Eusebius geweest? Een glazen lift brengt je naar het hoogste punt van Arnhem (73 meter!) waar je het spectaculaire uitzicht kunnen bewonderen. Er zijn ook twee balkons en die zijn helemaal van glas! Je maakt daar de allerbeste selfies.

Lees verder
Durf jij?

Meer inspiratie opdoen? - Lees verder