Rolstoeltoegankelijkheid

Voor jou betekent er op uitgaan een goede voorbereiding, omdat je extra behoeften hebt rondom toegankelijkheid. In de regio Arnhem begrijpen wij dit en doen wij er alles aan om jou van transparantie en duidelijke informatie te voorzien. Onze gastvrije ondernemers verwelkomen je graag en bieden jou de nodige voorzieningen. Zodat je, samen met je partner, kinderen, familie of vrienden, er even lekker tussenuit kan in de regio. Ga er  op uit in onze veelzijdige natuur, genieten van de cultuur op onze historische plekken of in een van de vele musea. En nu je er toch bent, blijf je lekker overnachten?

Hier hebben wij voor jou een overzicht van alle locatie die toegankelijk zijn met een rolstoel. Wanneer je hebt besloten wat je graag zou willen doen kan je onderaan elke pagina de specifieke toegankelijkheid van de locatie vinden. 

Burgers' Zoo

Ga eens op wereldreis in Burgers’ Zoo! Het park waar je één bent met de natuur. Ben je klaar voor een avontuurlijke expeditie? Je gaat namelijk op reis door de meest uiteenlopende natuurgebieden ter wereld! Niet alleen trek je door het tropisch regenwoud, de rotswoestijn van Arizona en de savanne van Oost-Afrika, maar ook maak je op indringende wijze kennis met het tropisch koraalrif en het oerwoud van Maleisië.

Er word hard gewerkt om het park steeds zo toegankelijk mogelijk te maken. Daarom is er ook een speciale route door het park voor mindervaliden. Je kan ook een rolstoel huren en er zijn meerdere invalidetoiletten en invalide-parkeerplaatsen aanwezig. 

Lees verder
Ontdek alles over Burgers' Zoo
Tijgertweeling - Burgers' Zoo