Wandelen, IJssellinie, Arnhem

Mooie wandelingen voor in de winter

Tijdens de koude en donkere wintermaanden is het hartstikke leuk en gezond om lekker naar buiten te gaan. Frisse lucht, beweging en vitamine D zijn hét medicijn tegen een somber humeur! Dus wat is er nou fijner dan je wandelschoenen uit de kast te trekken en er lekker op uit te gaan? Of je nu naar buiten gaat om ergens warme chocolademelk to-go te halen, of juist omdat je je lijf even flink aan het werk wilt zetten, in de regio Arnhem vind je de mooiste winterwandelingen voor iedereen die van unieke routes in een inspirerende omgeving houdt. Wij zetten de mooiste winterwandelingen in de omgeving van Arnhem voor je op een rijtje!

Wandelroutes - voor je wandelweekend

Bewegwijzerde en uitdagende - wandelroutes

De onderstaande wandelroutes hebben allemaal een afstand van minimaal 10 kilometer. Het zijn stuk voor stuk prachtige wandelingen waarmee je je sportieve hart op kunt halen. Het Knooppad Gelderse Poort, de Groene Wissel Elst en Het Dorenweertsepad zijn ook alle 3 bewegwijzerd. Ideaal dus, voor als je met een doel wilt wandelen en niet teveel wilt nadenken over waar je heen moet! Ook komt elke route langs één of meerdere horecalocaties waar je terecht kunt voor iets lekkers voor onderweg!

22 kilometer cultuur snuiven

Als je op zoek bent naar een wandeling buiten de gebaande paden is het Kunst en Parkenpad in de Liemers iets voor jou! Beleef bruisend Zevenaar en haar mooie omgeving met deze route. De wandeling, van maar liefst 22 kilometer lang, brengt je langs alle hoogtepunten van de omgeving. Je kunt dus zowel een goede work-out doen als cultuur snuiven. De wandelroute begint bij Buitengoed de Panoven, een voormalige dakpannenfabriek waar je nu lekker kunt eten, drinken en overnachten, en onderweg kom je langs onder andere Stadsbrouwerij Wittenburg, Landgoed Huis Sevenaer, en Grutterij en Molen De Hoop.

Lees verder
Bekijk Kunst en Parkenpad
Fergusonbrug Zevenaar Centrum Zevenaar