Dames zitten op een winters terras met kerstversiering bij Koffiehuis 't Hemelrijk in Arnhem

Kerstvakantie uitjes in omgeving Arnhem 2023

De kerstvakantie is de perfecte periode om lekker samen te zijn en eropuit te gaan. We bieden je graag inspiratie voor activiteiten die plaatsvinden in de kerstvakantie. Fijne feestdagen! 

De kerstvakantie is in heel Nederland van zaterdag 23 december 2023 t/m zondag 7 januari 2024.

Terug naar de ijstijd bij Burgers' Zoo

Tot en met de kerstvakantie vind je verspreid door het hele park tientallen diersoorten uit de ijstijd op ware grootte. Sommige van deze dieren bewegen zelfs en maken geluid! Ontdek het zelf bij het avontuurlijke evenement IJstijd & Zoo. In het spoor van de mammoet.

Lees verder

Winterwonderland in Duiven

De kerstshow van Intratuin Duiven is al vele keren met prijzen beloond, waaronder Beste Kerstshow van Nederland. En dat is niet voor niets, want de winkel is prachtig ingericht. Ga met de roltrap naar boven en waan je voor even in een sprookje. Heb je nog iets nodig voor in huis? Je slagingskans is hier 100%. Voor kinderen is er een leuke draaimolen waar ze een gratis ritje kunnen maken op hun favoriete paradepaard, brandweerauto of olifant . 

Kerstactiviteiten - bij de Gelderse kastelen

In de Gelderse kastelen worden veel kerst- en winteractiviteiten georganiseerd. Maak een rondwandeling door huis Zypendaal in kerstsferen of bezoek de winterfair bij kasteel Rosendael. Bij kasteel Doorwerth zingt koor Vocal Virus de mooiste kerstnummers en de kinderen kunnen tijdens een speurtocht op zoek naar alle schaapjes in het kasteel. En dan zijn er nog veel meer activiteiten te ontdekken! 

 

Lees verder
Bekijk de activiteiten

Leuke inspiratie - voor later!