Dagje uit met het gezin

REIS DOOR DE TIJD EN DE WOESTIJN - HET KÁN,IN REGIO ARNHEM

In het Nederlands Openluchtmuseum vóel je de geschiedenis. De hitte van het smeedijzer. Het gehobbel van de oude tram. De olie van de olieslager. En in de Canon van Nederland raas je door de tijd van hunebed naar heden. In Burgers’ Zoo trek je van Desert naar Ocean naar Bush en sta je oog in oog met gilamonsters, haaien en gorilla’s. Lekker spelen kan ook in Burgers’ Zoo. En op heel veel andere plekken in de regio! Niet bang voor een beetje modder? In de speelbossen en natuurspeeltuinen kun je heerlijk hutten bouwen, balanceren op bruggen, klimmen, klauteren, struinen en spetteren.

TO DO: OP EEN AVONTUURLIJKE EXPEDITIE IN ARNHEM

Ga eens op wereldreis in Burgers’ Zoo! Het park waar je één bent met de natuur. Ben je klaar voor een avontuurlijke expeditie? Je gaat namelijk op reis door de meest uiteenlopende natuurgebieden ter wereld! Niet alleen door het tropisch regenwoud, de rotswoestijn van Arizona en de savanne van Oost-Afrika, maar ook maak je op indringende wijze kennis met het tropisch koraalrif en het oerwoud van Maleisië.

Lees meer

De leukste tips voor kids:

ONTDEK HET VERLEDEN VAN NEDERLAND

Proef het verleden, maak een praatje met ambachtslieden en stap binnen in Nederlandse huiskamers door de eeuwen heen. Ruik het teren op de scheepswerf of de geur van gist in de bierbrouwerij. Geniet van een complete dag uit die alle zintuigen prikkelt!

Ontdek de canon van Nederland

Hier kun je ervaren welke 50 belangrijkste gebeurtenissen en personen Nederland gemaakt hebben tot wat het nu is. Denk daarbij aan de VOC, Willem van Oranje, de Tweede Wereldoorlog, maar ook Anne Frank en de komst van de Euro. Zie hier ook Trijntje, het oudste skelet van Nederland. Speel daarnaast leuke en leerzame games, ontdek nieuwe steden door als ontdekkingsreiziger langs de kust te varen. Of leer onderhandelen zoals de Romeinen en Germanen deden. Je beleeft het in de Canon van Nederland!

Meer info
Burgers' Zoo, Mangrove, dierentuin

Burgers' Zoo, Mangrove, dierentuin

Bezoek de topattracties

Spelerij Uitvinderij

Spelerij Uitvinderij

Voor een dag uitvinder...

Nederlands Watermuseum

Nederlands Watermuseum

...of toch liever laborant?

5 x insidertips

Met het gezin een dagje de regio Arnhem in? Je vindt hier niet alleen een ontzettend toffe stad met leuke boetiekjes, oude herenpanden en gezellige terrasjes – de combinatie met de natuurrijke omgeving, dát is wat Arnhem pas echt uniek maakt! Dit maakt de regio Arnhem tot één van de leukste locaties om eens samen met het gezin te ontdekken. Wij geven je 5 tips van locals die prima te combineren zijn met een bezoekje aan onze binnenstad. 

Ontdek de tips!

KINDERFEESTJE ORGANISEREN? - Dit vinden ze sowieso leuk:

Gekke weetjes over dieren - in Burgers' Zoo

Ga de natuur in met kinderen!

Mooie bossen, heuvels en kronkelende dijken: de prachtige natuur in de omgeving van Arnhem nodigt uit om lekker door te wandelen. Ga naar buiten en neem de kinderen mee, er is genoeg te ontdekken!

Lees meer