Leuke uitjes met het gezin

Een overzicht met de leukste uitjes voor de hele familie

In het Nederlands Openluchtmuseum vóel je de geschiedenis. De hitte van het smeedijzer. Het gehobbel van de oude tram. De olie van de olieslager. En in de Canon van Nederland raas je door de tijd van hunebed naar heden. In Burgers’ Zoo trek je van Desert naar Ocean naar Bush en sta je oog in oog met gilamonsters, haaien en gorilla’s. Lekker spelen kan ook in Burgers’ Zoo. En op heel veel andere plekken in de regio! Niet bang voor een beetje modder? In de speelbossen en natuurspeeltuinen kun je heerlijk hutten bouwen, balanceren op bruggen, klimmen, klauteren, struinen en spetteren. 

Wat is er te doen?

Op wereldreis in Arnhem

Ben je klaar voor een avontuurlijke expeditie? In Burgers' Zoo ga je op reis door de meest uiteenlopende natuurgebieden ter wereld! Niet alleen door het tropisch regenwoud, de rotswoestijn van Arizona en de savanne van Oost-Afrika, maar ook maak je op indringende wijze kennis met het tropisch koraalrif en het oerwoud van Maleisië.

Meer over Burgers' Zoo

Leuke uitjes bij slecht weer

In Nederland hebben we er regelmatig mee te maken en daardoor valt er nogal eens een uitje letterlijk in het water. Gelukkig zijn er ook genoeg mogelijkheden om (met de kinderen) op pad te gaan als het pijpenstelen regent. We zetten de leukste tips voor je op een rij voor een regenachtige dag!

Slecht weer uitjes

Een dagje uit met kinderen

de Spelerij, Uitvinderij, kinderen, Veluwezoom

de Spelerij, Uitvinderij, kinderen, Veluwezoom

Voor even een uitvinder...

© Kasteel Rosendael

...of ridder / prinses?

© Musis - Waar-de-wind-woont-foto-Ben-van-Duin-jeugdtheater

Bezoek het theater

© Roadhouse

Eten en spelen

Slapen in lodgetent

© Airborne Museum at Hartenstein

Beleef geschiedenis

Ga de natuur in met kinderen!

Mooie bossen, heuvels en kronkelende dijken: de prachtige natuur in de omgeving van Arnhem nodigt uit om lekker door te wandelen. Ga naar buiten en neem de kinderen mee, er is genoeg te ontdekken!

Ga de natuur in!

Gekke weetjes over dieren - in Burgers' Zoo

5 x insidertips

Met het gezin een dagje de regio Arnhem in? Je vindt hier niet alleen een ontzettend toffe stad met leuke boetiekjes, oude herenpanden en gezellige terrasjes – de combinatie met de natuurrijke omgeving, dát is wat Arnhem pas echt uniek maakt! Dit maakt de regio Arnhem tot één van de leukste locaties om eens samen met het gezin te ontdekken. Wij geven je 5 tips van locals die prima te combineren zijn met een bezoekje aan onze binnenstad. 

Ontdek tips van locals

KINDERFEESTJE ORGANISEREN? - Dit vinden ze sowieso leuk:

De leukste tips voor kids: