Dagje uit met het gezin

5 x insidertips

Met het gezin een dagje de regio Arnhem in? Je vindt hier niet alleen een ontzettend toffe stad met leuke boetiekjes, oude herenpanden en gezellige terrasjes – de combinatie met de natuurrijke omgeving, dát is wat Arnhem pas echt uniek maakt! Dit maakt de regio Arnhem tot één van de leukste locaties om eens samen met het gezin te ontdekken. Wij geven je 5 tips van locals die prima te combineren zijn met een bezoekje aan onze binnenstad. 

Ontdek de tips!

De leukste tips voor kids:

Prikkel de creativiteit en verbeelding - bij de Spelerij Uitvinderij

Gekke weetjes over dieren - in Bugers' Zoo

De kers op de taart na een dagje op pad? - Dat is natuurlijk een lekkere pannenkoek!

Ga de natuur in met kinderen!

Mooie bossen, heuvels en kronkelende dijken: de prachtige natuur in de omgeving van Arnhem nodigt uit om lekker door te wandelen. Ga naar buiten en neem de kinderen mee, er is genoeg te ontdekken!

Lees meer

TO DO: OP EEN AVONTUURLIJKE EXPEDITIE IN ARNHEM

Ga eens op wereldreis in Burgers’ Zoo! Het park waar je één bent met de natuur. Ben je klaar voor een avontuurlijke expeditie? Je gaat namelijk op reis door de meest uiteenlopende natuurgebieden ter wereld! Niet alleen door het tropisch regenwoud, de rotswoestijn van Arizona en de savanne van Oost-Afrika, maar ook maak je op indringende wijze kennis met het tropisch koraalrif en het oerwoud van Maleisië.

Lees meer