Wat te doen met Pinksteren 2022 in regio Arnhem

Het Pinksterweekend staat weer voor de deur! Voor de meeste mensen betekent dat een lekker lang weekend. We tippen je een aantal fijne activiteiten voor 1e en 2e Pinksterdag​. In de bruisende stad waarbij de natuur om de hoek ligt, is altijd wel wat te beleven!

Wanneer is het Pinksteren?

Pinksteren valt dit jaar op 5 en 6 juni 2022.

Activiteiten Pinksteren

Een muzikale 1e Pinksterdag - in de regio Arnhem

Zondag 5 juni belooft een muzikale 1e Pinksterdag te worden met optredens in onder andere Zevenaar en Oosterbeek.
 

2e Pinksterdag in Arnhem - Markten, feest en muziek

Zoek de gezelligheid op in de stad Arnhem. Wandel door de Steenstraat en zie wat bewoners, ondernemers en kunstenaars te bieden hebben tijdens het Spijkerfeest, sla je slag op de Mega snuffelmarkt bij het Gelredome of laat je meevoeren op de muziek in Park Sonsbeek.

 • Mega Snuffelmarkt

  Kom naar de grootste openlucht Snuffelmarkt van Gelderland op 2e Pinksterdag 6 juni op het parkeerterrein Gelredome Arnhem. Met meer dan 500 stands!

  Mega Snuffelmarkt
 • Concerten 'Sonsbeek Dubbel'

  Sonsbeekvlotconcerten laten weer iets van zich horen! Sonsbeekvlotconcerten presenteren op 2e Pinksterdag 'Sonsbeek Dubbel' met optredens van Isseltaler Musikanten en Muziekcollectief Crossover Oosterbeek.

  Concerten 'Sonsbeek Dubbel'
 • Spijkerfeest

  In het Spijkerkwartier komen bewoners, kunstenaars en ondernemers in de Steenstraat samen voor het Spijkerfeest. Verspreid in de straat staan kleine podia met swingende muziek of strijk neer bij op een lekker terassje.

  Spijkerfeest

Wat ga jij doen?

Zoals je kan lezen is er genoeg te doen tijdens het Pinksterweekend in de regio Arnhem! Laat ons weten hoe jij Pinksteren hebt gevierd via #visitarnhem!

Check hoe druk het is voordat je op pad gaat!

Dit vind je misschien ook leuk: