Wat is er te doen met Pasen?

Een lang weekend vrij, buiten wordt het weer lekker groen en er is (hopelijk) zonnig voorjaarsweer. We hebben wat leuke tips voor je gevonden om je Paasdagen in de regio Arnhem mee te vullen. Sowieso is het natuurlijk leuk om een gezellige Paastak in huis te halen!

Wanneer is het Pasen?
Pasen vindt dit jaar plaats op zondag 17 en maandag 18 april 2022. 

Speuren naar paaseieren

Woon je op 3 hoog of heb je alle verstopplekken in je achtertuin al een keer gehad? De Paashaas heeft op verschillende plekken in de regio Arnhem zijn paaseieren verstopt. Komen jullie ook speuren?

Lekker wandelen en fietsen

Met een beetje geluk is het met Pasen al lekker weer om op pad te gaan. Stap op de fiets en kijk of er wat bloeit op de Betuwse bloesemroute, wandel langs de Soerense beek tijdens het Ommetje Spankeren of maak een iets avontuurlijkere tocht over onverharde paden op het Klompenpad bij Renkum.

Lees verder
Bekijk alle routes

Eten en spelen

Meer uitjes ontdeken in Regio Arnhem?

Regio Arnhem heeft nog zoveel meer te bieden voor het hele gezin! Kom oog in oog te staan met giraffen en dompel je onderwater in het tropische koraalrif bij Burgers' Zoo. Of bekijk het spectaculaire uitzicht over de stad vanuit het glazen balkons in de Eusebiuskerk

Lees verder
Ontdek nog meer!

Hoe vier jij Pasen?

Zoals je kan lezen: genoeg te doen dit weekend! Laat ons weten hoe jij Pasen hebt gevierd via #visitarnhem!

Dit vind je misschien ook leuk: