Wat is er te doen met Pasen?

Een lang weekend vrij, buiten wordt het weer lekker groen en er is (hopelijk) zonnig voorjaarsweer. We hebben wat leuke tips voor je gevonden om je Paasdagen in de regio Arnhem mee te vullen. Sowieso is het natuurlijk leuk om een gezellige Paastak in huis te halen!

Wanneer is het Pasen?
Pasen vindt dit jaar plaats op zondag 9 en maandag 10 april 2023. 

Speuren naar paaseieren

Woon je op 3 hoog of heb je alle verstopplekken in je achtertuin al een keer gehad? De Paashaas heeft op verschillende plekken in de regio Arnhem zijn paaseieren verstopt. Komen jullie ook speuren?

Lekker wandelen en fietsen

Met een beetje geluk is het met Pasen al lekker weer om op pad te gaan. Stap op de fiets en kijk of er wat bloeit op de Betuwse bloesemroute, wandel langs de Soerense beek tijdens het Ommetje Spankeren of maak een iets avontuurlijkere tocht over onverharde paden op het Klompenpad bij Renkum.

Lees verder
Bekijk alle routes

Pasen bij De Spelerij - met het familie-arrangement

Vier Pasen bij De Spelerij & De Uitvinderij gedurende het hele paasweekend met een speciaal familie-arrangement. Start de dag met een lekker stukje Paasbrood en iets te drinken. De kinderen kunnen zich prima vermaken op de vele unieke speeltoestellen of creatief aan de slag gaan bij de Uitvinderij. Dan is het weer even verzamelen om samen te genieten van een lekkere lunch met onder andere gekookte eieren, hamrolletjes en verse sinaasappelsap. Het arrangement is te reserveren vanaf 10 personen.

Deze uitjes zijn het hele jaar door leuk! - Dus ook met Pasen

Burgers' Zoo

In Koninklijke Burgers’ Zoo wandel je als ware avonturier door de zeven wondere werelden, waarbij dieren vaak letterlijk overal om je heen kunnen opduiken. Kom oog in oog te staan met de zeekoeien bij de Mangrove, duik onder in het tropische koraalrif van de Ocean en spot de kleurrijkste vogels in de jungle van de Bush. Er zijn leuke speurtochten om kinderen meer te leren over de dieren die ze tegenkomen. Slecht weer? Veel is overdekt!

Lees verder
Ga naar Burgers' Zoo

Evenementen in het Paasweekend

In de regio Arnhem gebeurt er nog veel meer tijdens het Paasweekend dan wij op deze pagina kunnen benoemen. Bekijk daarom hier een overzicht van de evenementen die er dat weekend plaatsvinden.

Laat ons weten hoe jij Pasen hebt gevierd via #visitarnhem!

Dit vind je misschien ook leuk: