Met het gezin een dagje de regio Arnhem in!

Weet je wat zo bijzonder is aan Arnhem? Je vindt hier niet alleen een ontzettend toffe stad met leuke boetiekjes, oude herenpanden en gezellige terrasjes – de combinatie met de natuurrijke omgeving, dát is wat Arnhem pas echt uniek maakt! Dit maakt de regio Arnhem tot één van de leukste locaties om eens samen met het gezin te ontdekken. In dit artikel geven we je acht van onze favoriete insidertips. 

 

1. Op wereldreis door Burgers' Zoo

Iedereen heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van de Arnhemse dierentuin Burgers’Zoo, maar wist jij ook dat hier speciale ochtendwandelingen worden georganiseerd? Samen met de dierenverzorgers wandel je buiten bezoekerstijd bijvoorbeeld door de Mangrove, ondertussen leer je alles over de verschillende dieren die hier leven! Wist jij dat een zeekoe in de natuur wel 30 kilo per dag eet? 

Lees verder

5. Amerikaans tafelen bij Roadhouse

Je stapt binnen en je waant je in Amerika. Dat is wat een bezoek aan Roadhouse Arnhem met je doet. Je geniet van de lekkerste gerechten, terwijl de kleintjes zich vermaken in de gigantische speelhal die zich in het restaurant bevindt. Kom je voor lunch, diner of een gezellige borrel? Begin maar vast met het bekijken van de kaart, want we kunnen je vertellen dat kiezen écht nog niet zo makkelijk is. 

Lees verder
Ontdek Roadhouse

8. Buitenplaats Beekhuizen

Overnachten in de regio Arnhem doe je bij Buitenplaats Beekhuizen! Hier geniet je van glamping only, waardoor je van alle gemakken voorzien bent. Je vindt Buitenplaats Beekhuizen op een bijzondere plek in de regio, namelijk vlakbij Nationaal Park Veluwezoom. Je fietst of wandelt zo de natuur in, dat is écht genieten. In welke van de 43 ruime lodgetenten of Pods wil jij graag overnachten? 

Lees verder
Ontdek Buitenplaats Beekhuizen

Dit vind je misschien ook leuk: