8x de leukste cadeaus bij Citystore Arnhem

Op zoek naar een typisch Arnhems cadeau voor de feestdagen? Bezoek Citystore Arnhem in de Eusebiuskerk. Je vindt er gegarandeerd een cadeautje voor jezelf of een ander. Wij hebben wat tips voor je verzameld. 

4. Okimono T-shirt Eusebiuskerk

Het merk Okimono is een begrip in Arnhem. Unieke grafische prints op shirts van hoogwaardig gecertificeerd eco katoen. Okimono werkt samen met meer dan 30 verschillende grafisch ontwerpers, illustratoren en houtsnijders. De blokken toren van de Eusebiuskerk voor volwassenen en kinderen mag natuurlijk niet ontbreken in het Citystore assortiment. Extra leuk is dat de meeste shirts worden gemaakt in een Limited Edition oplage en vooraf wordt er gewerkt met pre-orders zodat er niet teveel wordt geproduceerd.

5. Loesje scheurkalender

De Loesje Scheurkalender 2024 is er! Loesje heeft voor elke dag een nieuwe kritische, grappige en positieve tekst voor je geschreven. Ook de familieleden van Loesje voegen hun grappige commentaren toe. Loesje is het eigenzinnige Arnhemse meisje die we al decennialang kennen maar die feitelijk niemand kent. Loesje is actief sinds 1983 en heeft al duizenden posters uitgebracht. Haar kunst is om het zo te zeggen dat iedereen het hoort, mensen nieuwsgierig worden, reageren en zelfs mee gaan doen. Loesje maakt dus niet zomaar teksten. Ze maakt aansprekende teksten, verrassend, humoristisch, relativerend of strijdbaar. Voor iedereen en met deze kalender dus ook iedere dag.

 

Lees verder

Kom je langs in de Citystore?

Heb je iets leuks gezien? Kom dan langs bij Citystore Arnhem. Laat je ook inspireren door verhalen over de regio Arnhem en ontvang informatie over de bekende en onbekende pareltjes. Hopelijk tot snel op het Kerkplein 1. 

 

Lees verder
Plan je bezoek
Eusebiuskerk in Arnhem