De fijnste hotels tijdens een weekendje Arnhem!

Heb je binnenkort een weekendje naar de regio Arnhem gepland? Deze stad is bijna niet te ontdekken in één dag, dus we snappen dat je blijft overnachten in Arnhem of omgeving. Of je nu kiest voor een hotel middenin de stad of de natuur: in de omgeving van Arnhem vind je het allemaal. Er zijn genoeg leuke hotels in Arnhem te vinden en wij hebben een aantal van onze favorieten op een rijtje gezet.

Binnenstad Arnhem verrast

Zodra je de drempel van onderstaande hotels passeert, stap je zo de binnenstad van Arnhem in. Je dag kan beginnen. Start je bij de winkels of kies je eerst voor een stadswandeling langs de meest bijzondere en iconische kenmerken van Arnhem? Blijf je slapen in Stayokay Arnhem? Of ga je liever op chique naar Hotel Haarhuis? NH Rijnhotel houdt graag de deuren voor je open en bij Holiday Inn Hotel zijn de kussens al voor je opgeklopt.

Lees verder

Klein, maar fijn

Ben je meer van klein, maar fijn? Dan heeft Arnhem en omgeving ook een leuk aanbod voor je. Hotel Molendal bijvoorbeeld, een kleinschalig en ontzettend knus hotel. Je loopt hier zo het prachtige Sonsbeekpark in, het stadspark van Arnhem. Toe aan wat nieuwe kleding of leuke hebbedingen? Binnen vijf minuten sta je middenin het centrum. Of kies voor Old Dutch Arnhem, op een centrale plek in de stad. 

Genieten in de natuur

De groene omgeving van Arnhem verveelt nooit. Je vindt er veel mooie natuurgebieden. Middenin een bosrijk gebied ligt Hotel de Bilderberg. Het is hier volop genieten van het groen om je heen.

Lees verder

Bijzondere hotels

Ben je op zoek naar een bijzonder hotel in de omgeving van Arnhem? Landgoed Rhederoord is een goed bewaard geheim van de Veluwe. Naast dat je er uniek kan overnachten geniet je van de heerlijke, biologische keuken. Tijdens een overnachting in Hotel Papendal bevind je je in het kloppend hart van de Nederlandse topsport. Maar ook voor de minder sportievelingen is een overnachting in dit hotel uitermate geschikt! 

Meer inspiratie voor hotels in Arnhem

Natuurlijk biedt regio Arnhem je nog veel meer overnachtingsmogelijkheden. Blijf ook eens slapen bij:

Lees verder

Laat je inspireren