Museum Arnhem

Zo kun je ons bereiken

Adres:
Museum Arnhem
Utrechtseweg 87
6812 AA ARNHEM
Plan je route
Afstand:

Museum Arnhem vernieuwt! Het museum breidt uit met een prachtig nieuwe vleugel ontworpen door Benthem Crouwel Architects. De vleugel steekt uit over de stuwwal in een spannend samenspel tussen kunst, natuur en uitzicht. Er komen nieuwe tentoonstellingszalen, publieksruimtes en de monumentale koepel is straks het kloppende hart van het museum. Naar verwachting opent Museum Arnhem in het voorjaar van 2022 zijn deuren opnieuw voor het publiek.

In De Kerk organiseert Museum Arnhem tot eind 2020 tentoonstellingen en activiteiten. Elke drie maanden wisselt de tentoonstelling met verschillende thema’s die nu spelen, zoals klimaatverandering. Afhankelijk van het thema worden Arnhemse, landelijke maar ook internationale kunstenaars betrokken. Naast tentoonstellingen vinden er ook regelmatig discussieavonden, lezingen en evenementen plaats. De Kerk is geopend van woensdag tot en met zondag van 12.00 tot 18.00 in de Walburgiskerk op Sint Walburgisplein 1 in Arnhem. Kijk voor meer informatie op www.museumarnhem.nl/

Openingstijden

  • Wegens uitbreiding is het museum tijdelijk gesloten, verwachte heropening van het museum is tijdens het najaar van 2019.
c2998c47-a37e-4e4d-b061-181979ee9bb1.jpg

Hier ga je heen