5x bijzonder overnachten in Arnhem

Blijf je slapen?

Slapen in historisch erfgoed, in de natuur of in kastelen, als je wilt is overnachten in de regio Arnhem alles behalve standaard! Wij hebben vijf locaties met een bijzonder verhaal of op een mooie locatie voor je uitgelicht. Laat je inspireren en wie weet overnacht jij bij je volgende bezoek op een van deze bijzondere plekjes. Lees hier onze tips!
 

1. Hotel Modez

Voor het slapen in modestad Arnhem kun je niet om Mode Design Hotel Modez heen. Hotel Modez is een spraakmakend hotel waarbij design en mode onder de art direction van Piet Paris op een unieke manier zijn toegepast. Voor de inrichting van de 26 kamers heeft Paris 30 Nederlandse modeontwerpers gevraagd. Zij verbonden hun naam aan een kamer en bedachten verrassende concepten die hun stijl karakteriseren. Hotel Modez ligt in het hart van het Modekwartier in Arnhem op een steenworp afstand van het bruisende centrum.

Lees verder
Lees meer over Hotel Modez

2. De Theekoepel

Knus en antiek, dat is hoe je overnachten in de Theekoepel het beste kunt omschrijven. Dit kleine huisje ligt op een prachtige plek midden in de bossen van Oosterbeek. Vanuit de voordeur stap je zo de natuur in en kun je heerlijk wandelen. 

Lees verder
Lees meer over de Theekoepel
Oosterbeek, Theekoepel

3. Poortgebouw

Waan je een middeleeuwer tijdens een verblijf op deze prachtige locatie bij het voor publiek opengestelde kasteel Doorwerth. Precies boven de poort is een comfortabele vakantiewoning gerealiseerd. Via de stenen wenteltrap klim je naar de woonverdieping. Daarboven bevinden zich twee slaapkamers. De woning is compact, maar van alle gemakken voorzien, voor maximaal 4 personen. Geniet van het kasteel, de uiterwaarden, het bos en schitterend uitzicht op het Duno plateau.

Lees verder
Lees meer over Kasteel Doorwerth
Kasteel Doorwerth, Gracht, Doorwerth, Regio Arnhem

4. Stadsboerderij de Teerplaats

Genieten van rust & natuur en toch dichtbij de stad in deze monumentale B&B. Overnachten doe je hier in de keuken en douchen kan in een oude bedstee! Uniek is ook dat je vlakbij de twee bekende Arnhemse parken Zypendaal en Sonsbeek zit.

Lees verder
Lees meer over Stadsboerderij de Teerplaats
De Teerplaats, Arnhem, Overnachten, B&B

5. Buitenplaats Beekhuizen

Back to basic en midden in de natuur, maar dan wel comfortabel en met de luxe van een hotelkamer! Dat is overnachten in een Pod van Buitenplaats Beekhuizen. Een Pod is een unieke manier van kamperen in een knusse houten accommodatie. 

Lees verder
Lees meer over buitenplaats Beekhuizen