5x bijzonder overnachten in Arnhem

5x Bijzonder overnachten in Arnhem - Blijf je slapen?

Slapen in historisch erfgoed, in de natuur of in kastelen, als je wilt is overnachten in de regio Arnhem alles behalve standaard! Wij hebben zes locaties met een bijzonder verhaal of op een mooie locatie voor je uitgelicht. Laat je inspireren en wie weet overnacht jij bij je volgende bezoek op een van deze bijzondere plekjes. Lees hier onze tips!
 

1. Hotel Modez

Het hart van mode- en designstad Arnhem klopt in hotel Modez. Het hotel ligt in het centrum van de stad, in het creatieve Modekwartier. Het bijzondere aan dit hotel is dat de 20 kamers zijn ingericht door ruim 30 Nederlandse modeontwerpers en vormgevers. Zij hebben ieder hun eigen ideeën en stijl in de kamers gestopt met als resultaat dat iedere kamer verrassend en uniek is!

2. Poortgebouw Kasteel Doorwerth

Waan je in de middeleeuwen tijdens je verblijf in het Poortgebouw van kasteel Doorwerth. Deze woning bevindt zich namelijk precies boven de toegangspoort van het kasteel. Via een stenen wenteltrap kom je terecht in het verblijf, dat van alle gemakken is voorzien én heb je een prachtig uitzicht!

3. De Theekoepel

Knus en antiek, dat is hoe je overnachten in de Theekoepel het best kunt omschrijven. Dit kleine huisje ligt op een prachtige plek midden in de bossen van Oosterbeek. Vanuit de voordeur stap je zo de natuur in en kun je heerlijk wandelen. 

4. Stadsboerderij de Teerplaats

Genieten van rust & natuur en toch dichtbij de stad in deze monumentale B&B. Overnachten doe je hier in de oude keuken en douchen kan in een oude bedstee! Uniek is ook dat je ook vlakbij de twee bekende Arnhemse Zypendaal en Sonsbeek zit.

 

5. Buitenplaats Beekhuizen

Back to basic en midden in de natuur, maar dan wel comfortabel en met de luxe van een hotelkamer! Dat is overnachten in een Pod van Buitenplaats Beekhuizen. Een Pod is een unieke manier van kamperen in een knusse houten accommodatie.