5x bijzonder overnachten in Arnhem

Blijf je slapen?

Slapen in historisch erfgoed, in de natuur of in kastelen, als je wilt is overnachten in de regio Arnhem alles behalve standaard! Wij hebben vijf locaties met een bijzonder verhaal of op een mooie locatie voor je uitgelicht. Laat je inspireren en wie weet overnacht jij bij je volgende bezoek op een van deze bijzondere plekjes. Lees hier onze tips!
 

1. Walburgis Residenties

Natuurlijk. Er zijn meer kerken die getransformeerd werden nadat ze uit de kerkdienst werden onttrokken. Maar met de 700 jaar oude Walburgiskerk heeft Arnhem een unieke overnachtingsplek in huis. In de twee kerktorens vind je zes luxueuze short stay appartementen. Iedere residentie is gebouwd rond een Arnhems thema. Van de Slag om Arnhem Frost tot Burgers’ Zoo.

Lees verder
Lees meer over Walburgis Residenties

2. Boutique Hotel Beekhuizen

Combineer natuur en cultuur tijdens jouw bezoek aan Arnhem. Overnachten doe je in rust en luxe bij Boutique Hotel Beekhuizen te midden van Nationaal Park Veluwezoom. Geniet van deze perfecte uitvalsbasis voor de vele bezienswaardigheden in en rondom Arnhem.

Lees verder
Lees meer over Boutique Hotel Beekhuizen

3. Hotel Modez

Voor het slapen in modestad Arnhem kun je niet om Mode Design Hotel Modez heen. Hotel Modez is een spraakmakend hotel waarbij design en mode onder de art direction van Piet Paris op een unieke manier zijn toegepast. Voor de inrichting van de 26 kamers heeft Paris 30 Nederlandse modeontwerpers gevraagd. Zij verbonden hun naam aan een kamer en bedachten verrassende concepten die hun stijl karakteriseren. Hotel Modez ligt in het hart van het Modekwartier in Arnhem op een steenworp afstand van het bruisende centrum.

Lees verder
Lees meer over Hotel Modez

4. Adelaerthoeve Ontbijt & Logies

De Adelaerthoeve is gelegen in het bos en heeft een eigen terrein met open karakter. De Adelaerthoeve is en wordt grondig gerenoveerd en heeft haar deuren voor bezoekers geopend. De Adelaerthoeve beschikt over ruime en comfortabele studio's en een suite. Iedere kamer is voorzien van een badkamer, keuken, Yes Please koffie, Televisie en privé tuin. Kortom: van alle gemakken voorzien voor een fijn verblijf tussen Arnhem en de Hoge Veluwe!

Lees verder
Lees meer over de Adelaerthoeve

5. Hotel Haarhuis

Blijf je slapen in dit hotel? Het luxe hotel Haarhuis beschikt over een grote diversiteit aan kamers & suites. Tussen de 127 comfortabele kamers zit altijd een kamer die aansluit bij jouw wensen. Volledig in de watten worden gelegd of ontspannen in een kamer met een sauna en/of groot (bubbel)bad? Dat kan bij het eerste enige 5 sterren hotel van Arnhem!

Lees verder
Lees meer over hotel Haarhuis