Pannenkoekenrestaurants in regio Arnhem

Een heerlijke traditionele pannenkoek met spek en stroop? Of ga je toch liever voor iets spannenders en kies je een pannenkoek met gegrilde paprika, hummus en avocado? Het kan tegenwoordig allemaal, en dat maakt pannenkoeken eten zo leuk!

En wist je dat bij vele pannenkoekenhuizen de menukaarten breder zijn dan alleen pannenkoeken? Van huisgemaakte soep met brood en dips, een plank charcuterie, een uitsmijter met alles 'drop en dran' tot een hertenbiefstuk met rode wijnsaus of ouderwetse stamppot: er is keuze genoeg! Met de hele familie naar een pannenkoekenrestaurant is een feest waar voor iedereen wel iets lekkers tussen zit.

De lekkerste pannenkoeken eet je hier

In de regio Arnhem vind je heel veel pannenkoekenrestaurants. Je vindt de restaurants in de buurt van topattracties en prachtige fiets- en wandelgebieden. Ideaal dus! Van traditionele restaurants met een ouderwets gezellige inrichting zoals Pannekoekhuis Strijland in Rheden, 't Pannekoekhuis in Schaarsbergen Zuid en De Oude Herbergh in Oosterbeek, tot strakke en moderne uitstralingen van Pannenkoekhuis Den Strooper in Schaarsbergen Noord. 

Ouderwets lekkere pannenkoeken

Oude tijden herleven bij Pannekoekhuis Strijland in Rheden op de Veluwe. Het goed bewaarde familierecept dat al meer dan 60 jaar wordt doorgegeven is hét geheim achter de traditioneel en ambachtelijk gebakken pannenkoeken. Om je vingers bij af te likken, zo lekker. In het pannenkoekenhuis kan je kiezen uit 65 verschillende pannenkoeken van zoet tot hartig, met unieke exemplaren zoals de Boerenpannenkoek met aardappel, spek, salami, prei,tomaat en mosterd. Ook voor mensen met een voedselallergie of dieet kunnen de pannenkoek bijvoorbeeld zoutloos, suikervrij, lactose- of glutenvrij en zelfs veganistisch gemaakt worden. 

De locatie aan de rand van Rheden is ideaal om een sportieve dag op de Veluwezoom af te sluiten met een heerlijke, ambachtelijk bereide pannenkoek.

Nog meer leuke adresjes

Pannenkoekendag

Op vrijdag 8 maart 2024 is het weer zo ver, de Nationale Pannenkoekendag! Een heerlijke feestdag waarbij ieder huishouden pannenkoeken eet. Doe jij ook mee?

Lees verder