Leuke buitenuitjes met kinderen in Arnhem

Wat is er leuker dan met het gezin eropuit te trekken in de regio Arnhem? Aangezien we al genoeg binnen zitten is het toch heerlijk om naar buiten te gaan wanneer het weer dat toelaat. Ga voor een lekkere wandeling door de natuur, bezoek een speeltuin of kies voor een middagje kinderboerderij! Laat je kinderen spelen en nieuwe dingen ontdekken. Geniet van de quality time samen. We hebben de leukste buitenuitjes voor je op een rij gezet.

Buitenactiviteiten - Regio Arnhem

Kinderboerderijen in Arnhem

Een bezoekje aan een kinderboerderij is altijd goed! Arnhem kent twee stadsboerderijen waar van alles te ontdekken is voor kinderen. In het zuiden van Arnhem vind je Stadsboerderij de Korenmaat. In de tuinen kun je van alles leren over (moes)tuinieren. Spelen kan in het speelmoeras of de speeltuin. In het noorden van Arnhem vind je Stadsboerderij Presikhaaf met een ruime speeltuin.

Lees verder

Uitkijktorens 

Tijd om de regio van een grote hoogte is goed te bekijken. Het is een hele klim om boven te komen. Maar als je eenmaal boven bent, ben je het al gauw vergeten! Tijd om op zoek te gaan naar de plekken met uitkijktorens! Bij kasteel Doorwerth zijn verschillende uitkijktorens te vinden. Breng een bezoek aan uitkijktoren de Boerslag en kijk over de hoogste boomtoppen heen. Zie jij kasteel Doorwerth liggen? 

Dit vind je misschien ook leuk: