Fijne picknickplekken

Het voorjaar is het perfecte seizoen om er met de fiets op uit te gaan. Neem een mand vol met lekkers mee voor onderweg en stap na een lange tocht van de fiets. Op een van de vele picknick plekken in en rondom Arnhem geniet je van een heerlijke zonnetje en kom je weer even op adem om vervolgens weer actief op pad te gaan! Onze favoriete picknick plekken vind je hieronder.

Park Sonsbeek

Op steenworp afstand van het centrum ligt Park Sonsbeek, veruit het bekendste park van Arnhem. In dit park is het altijd gezellig druk wanneer de zon schijnt. Op verschillende plekken zie je mensen met een kleedje op de grond zitten, terwijl ze genieten van een heerlijk hapje, drankje en gezelligheid. Strijk bijvoorbeeld neer op het grasveld bij de villa, bij de waterval of tussen de bloemen bij de Steile Tuin.

Lees verder
Bezoek Park Sonsbeek

Nationaal Park Veluwezoom

In 1930 kreeg de Veluwezoom als eerste natuurgebied in Nederland de status van Nationaal Park en daar genieten wij nog steeds van! Na een stevige wandeltocht door het bos, de heide en het stuifzand kun je heerlijk tot rust komen met een picknick bij het bezoekerscentrum. Aan de achterkant van het bezoekerscentrum vind je verschillende picknicktafels tussen de fruitbomen. Koop een lekker broodje of een ijsje en geniet!

Lees verder
Ontdek Nationaal Park Veluwezoom

Aan het water

Lekker picknicken aan het water kan zeker in en rondom Arnhem. Park Onderlangs ligt aan de oever van de Rijn en is een uitstekende locatie om te picknicken. Kies een plekje uit langs het water en kijk uit op de rivier.

Burgers' Zoo

Wist je dat je ook kan picknicken bij Burgers’ Zoo? Picknicken tussen de apen, tijgers en maki’s dat is pas een ervaring! Burgers’ Zoo biedt verschillende picknickarrangementen aan, waarmee je heerlijk kan picknicken in het park. Buik na de lunch uit en relax even in de hangmat. Vergeet niet om voor je bezoek alvast een picknickmand te bestellen!

Lees verder
Lees alles over Burgers Zoo