9x Arnhemse interieur- en lifestylewinkels

Is je huis toe aan een beetje vernieuwing? Of vind je het gewoon heerlijk om rond te snuffelen in winkeltjes en hou je van woonaccessoires? In Arnhem vind je volop unieke winkels en boetieks met spullen om je interieur op te fleuren. De keuze is groot: mooie meubels, hippe woonaccessoires of stijlvol servies voor in je keuken. Deze winkels vind je in de binnenstad, maar meestal net in een straatje achter de hoofdstraten. Daarom hebben wij ze voor je op een rij gezet. Waarschuwing: dit gaat misschien wel pijn doen in je portemonnee…

Veel shopplezier!

LOFT

Deze interieur- en lifestylewinkel, in een prachtig oud pand, biedt heel veel moois voor je interieur, waar je heel hebberig van wordt. Je kunt er ook kleding kopen. 

En voor als je na het lezen van dit artikel zeker weet dat je langer in Arnhem wilt blijven (wat wij ons goed voor kunnen stellen) dan kun je boven de winkel in een van de twee appartementen overnachten. Zo’n perfect gestylde kamer kom je niet overal tegen.. 
Adres: Weverstraat 39 Arnhem

Lees verder
Bezoek website

Pollmann

Pollmann (sinds 1890) is niet alleen een van de oudste servieswinkels van het land, maar heeft ook nog eens de grootste serviescollectie. De winkel is een walhalla voor serviesfans, met alle mooie serviesmerken, van Alessi tot Schott Zwiesel. En dus ook Royal Doulton met zijn ‘blauwe’ Pacific-lijn. Pollmann ligt in een van de leukste winkelgebieden van Arnhem: de 7straatjes.
Adres: Kerkstraat 41A Arnhem

Lees verder
Bezoek website

Bos & Heij

Bos & Heij is de feelgoodwinkel van zussen Janneke Beukman (vandaar: ‘bos’) en Daphne Heijenga (en Heij’). Ze hebben een voorliefde voor de natuur (niet verrassend), verafschuwen verspilling en maken ‘groen’ heel gezellig. Je vindt er eerste- en tweedehands snuisterijen in kleine oplages. 
Adres: Kerkstraat 36 Arnhem

Lees verder
Bezoek website

Meijer & Floor

Deze Scandinavische woonwinkel is van velen een favoriet en is pas verhuisd naar Building 026 in de Koningstraat (tegenover Dudok, meteen goed voor een lekkere shoppauze). In de ruime winkel kun je heerlijk rondkijken naar alle spullen. Ze verkopen er goede kwaliteit – modern design, producten van frisse jonge ontwerpers maar ook vintage vloerkleden.
Adres: Koningstraat 31 Arnhem

Lees verder
Bezoek website

Ochre and Red

Bijzonder kleurrijke artikelen van over de hele wereld. Bij Ochre and Red vind je veel handgemaakte artikelen en prachtige stoffen voor in je interieur. Denk aan ingegraveerde tafels uit India, handgemaakte lampen uit Turkije, knusse kussens en warme vloerkleden. Je wordt er fijn en deskundig geholpen. 
Adres: Bakkerstraat 24 Arnhem

Lees verder
Bezoek website

Dille & kamille

Dille & kamille is zo’n heerlijke winkel waar je altijd wel slaagt – voor iets in de keuken, voor een leuk cadeautje, voor de tuin, badkamer of leuk speelgoed. Alles met natuurlijke materiaal, duurzaam ambacht en aandacht voor elkaar en de omgeving. Wat een verwennerij. 
Adres: Bakkerstraat 60 Arnhem

 

SPYK71

Bij interieurwinkel SPYK71 vind je een onderscheidende collectie met een modern karakter. Een ruime showroom met design merken en items van bekende (lokale) ontwerpers. Voor een mooie bank, eettafel, fijne stoelen en woonaccessoires ga je naar SPYK71
Adres: Steenstraat 71 Arnhem

Dit vind je misschien ook leuk: