Pinksterweekend in de regio Arnhem!

Het Pinksterweekend staat weer voor de deur! Voor de meeste mensen betekent dat een lekker lang weekend. We tippen je een aantal fijne activiteiten om je vrije dag mee te vullen. In de bruisende stad waarbij de natuur om de hoek ligt, is altijd wel wat te beleven!

 

Dit artikel gaat over Pinksteren 2021. De informatie kan intussen verouderd zijn. 

Rondje kastelen en landgoederen

In de omgeving van Arnhem vind je diverse statige landgoederen en kastelen. De deuren van de kastelen en landgoederen zijn nog even gesloten, maar je kunt ze al wel vast van de buitenkant bewonderen tijdens deze fietstocht. Voor wie geen genoeg kan krijgen van al deze prachtige locaties, is er ook nog een fietsroute die je langs de mooiste kastelen en landgoederen aan de westkant van Arnhem leidt. 

Lees verder
Bekijk de route

Ga op avontuur met Sofias Smuggling

Duik diep in het verleden en voel je een echte smokkelaar, wanneer je met de hulp van Sofia de benodigde digitale snuisterijen probeert binnen te halen. Sofia gaat acht verschillende musea langs om alle items te verzamelen. Hier heeft ze jouw hulp bij nodig. Door alle musea te bezoeken help je Sofia om de meest bijzondere smokkelwaar te vinden en te verhandelen om haar zoektocht te voltooien. Zodra de voorwerpen en kunstobjecten tot leven komen, leer je ze pas echt kennen! Heb je alle musea bezocht? Dan heb je de missie volbracht!

Download de app in de App Store of Google Play

Wandelen - In de Regio Arnhem

Wandelen kan altijd! Of je nu een korte wandeling in de omgeving van je woning maakt, of toch liever een langere tocht, in regio Arnhem zijn routes voor elk wat wils. Duik het groen in, verken de indrukwekkende geschiedenis, of ontdek de waterrijke omgeving. Met een beetje geluk spot je ook nog konikspaarden, herten of ander wild! 

Let op: ga nooit met meer dan twee personen en blijf altijd op de gepaste afstand van minimaal 1,5 meter. Het wordt afgeraden drukke plaatsen zoals de Posbank te bezoeken. Ga je toch? Houd rekening met elkaar en volg de instructies op die ter plaatse worden gegeven.

Lees verder
Bekijk alle routes

Hartje Arnhem, ook bij je thuis

Je kan weer genieten op het terras van al het lekkers dat de horeca in Arnhem te bieden heeft. Of je haalt centrum Arnhem naar je woonkamer! Een groot aantal ondernemers uit Arnhem bezorgt producten en maaltijden, zo geniet je dus ook thuis van je favoriete restaurant of winkel!

Naast het genot van een heerlijke maaltijd of dat leuke product, help je de ondernemers in deze zware tijd. Twee vliegen in één klap!

Lees verder
Bekijk hier de deelnemers!

Dit vind je misschien ook leuk: