Leuke uitjes met het gezin

Ontdek het groene hart van regio Arnhem

In het Nederlands Openluchtmuseum vóel je de geschiedenis. De hitte van het smeedijzer. Het gehobbel van de oude tram. De olie van de olieslager. En in de Canon van Nederland raas je door de tijd van hunebed naar heden. In Burgers’ Zoo trek je van Desert naar Ocean naar Bush en sta je oog in oog met gilamonsters, haaien en gorilla’s. Lekker spelen kan ook in Burgers’ Zoo. En op heel veel andere plekken in de regio! Niet bang voor een beetje modder? In de speelbossen en natuurspeeltuinen kun je heerlijk hutten bouwen, balanceren op bruggen, klimmen, klauteren, struinen en spetteren. 

© Jurjen Drenth
© Jurjen Drenth

Ga de natuur in met kinderen!

Mooie bossen, heuvels en kronkelende dijken: de prachtige natuur in de omgeving van Arnhem nodigt uit om lekker door te wandelen. Ga naar buiten en neem de kinderen mee, er is genoeg te ontdekken!

Lees verder
Ga de natuur in!

De leukste tips voor kids:

Gekke weetjes over dieren - in Burgers' Zoo

De Spelerij - Uitvinderij

De Spelerij - Uitvinderij

© De Spelerij - Uitvinderij
Veluwezoom, Wandeling, Kinderen

Veluwezoom, Wandeling, Kinderen

© Jurjen Drenth

tips van de locals

Met het gezin een dagje de regio Arnhem in? Je vindt hier niet alleen een ontzettend toffe stad met leuke boetiekjes, oude herenpanden en gezellige terrasjes – de combinatie met de natuurrijke omgeving, dát is wat Arnhem pas echt uniek maakt! Dit maakt de regio Arnhem tot één van de leukste locaties om eens samen met het gezin te ontdekken. Wij geven je tips van locals die prima te combineren zijn met een bezoekje aan onze binnenstad. 

Cynthia van ladylemonade.nl: "Samen met Jeroen en onze twee meiden hebben wij Arnhem bezocht en ik kan je vertellen, ik ben helemaal fan! Wat een heerlijke stad om te ontdekken, voor jezelf en voor de kids. Neem er maar even de tijd voor, want alleen al om te winkelen is deze stad een shop walhalla." Bekijk de tips van Cynthia op ladylemonade.nl.

Lees verder
Meer tips van locals

Bezoek sprookjesachtige kastelen

© Spelerij
© Oscar Timmers

10x leuke buitenuitjes met kinderen in Arnhem

Wil je een gezellig dagje uit met je gezin? Ga lekker naar buiten, laat je kinderen spelen en nieuwe dingen ontdekken en geniet van de quality time samen. We hebben tien leuke uitjes voor je op een rij gezet.

Lees verder
Bekijk alle tips!

Blijf je overnachten?

Slapen in een lodgetent

© Bilderberg

Op Mini-vakantie in Nederland

Luxe alom

© Dies Goorman

Overnachten en méér!