Dagje uit

Ik zoek naar:

 • Kunst & cultuur

  In de rijke geschiedenis van de regio gaat de aandacht al snel naar de tweede wereldoorlog en de roemruchte Slag om Arnhem. Het Airborne museum in Oosterbeek vertelt je het hele verhaal. In het Nederlands Openluchtmuseum ontdek je hoeveel: de Canon van Nederland toont je de 50 belangrijkste gebeurtenissen die onze geschiedenis hebben gemaakt.

  Kunst & cultuur
 • Topattracties en dierenparken

  De vele attracties maken regio Arnhem één groot speelparadijs. Maak in Burgers' Zoo in één dag een complete wereldreis of doe spannende proefjes in het Nederlands Watermuseum! 

  Topattracties en dierenparken Nederlands Watermuseum
 • Winkelen

  In het Musiskwartier wandel je bijvoorbeeld door een statige passage en struin je door kleine straatjes. In het Stegenkwartier en de 7straatjes wandel je langs karakteristieke winkels met een uniek aanbod. Midden in de wijk Klarendal draait het om mode, design en kunst. 

  Winkelen Winkelen in Arnhem, 'Trix and Rees' fashion store in de Kerkstraat.
 • Leuk voor kinderen

  Leuk voor kinderen Kindersafari in Het Nationale Park De Hoge Veluwe in Hoenderloo
 • Natuur en buitenactiviteiten

  In Arnhem loopt de stad vloeiend over in de natuur. Geniet van één van de vele stadsparken, Nationaal Park Veluwezoom of van de flora en fauna in het Nationale Park De Hoge Veluwe.

  Natuur en buitenactiviteiten Stadspark, park, Arnhem
 • Eten en drinken

  Eten en drinken
 • Duurzame adresjes

  Duurzame adresjes

Deze dingen zijn typisch Arnhems!

Een stoomcursus ‘Arnhem’ voor beginners. Leer de stad en zijn inwoners kennen aan de hand van 6 kenmerkende eigenschappen. Wat zien, doen en eten de Arnhemmers? Deze dingen zijn typisch Arnhems!

Lees verder
Ontdek het zelf

Maak een stadswandeling

Maak een heerlijke wandeling door de stad. Onderweg leer je meer over de Arnhemse historie en ontdek je de mooiste plekjes. Je wandelt door het centrum, langs de Rijnkade en komt voorbij Arnhemse iconen als de Eusebiuskerk en Rozet. 

Lees verder
Bekijk de stadswandeling

Ontdek...