De leukste tips voor deze zomer!

De zomervakantie is de tijd om er op uit te gaan. Wekenlang de tijd om de leukste plekjes in Arnhem te ontdekken. Ook deze zomer zijn er weer volop dingen te beleven. We hebben de leukste activiteiten voor je verzameld, zodat je de komende weken je agenda kan vullen!

Sonsbeek theater avenue

Wat is er nu lekkerder dan met stralend weer genieten van voorstellingen, acts en lekker eten en drinken. Van 8 t/m 11 augustus vind je in het Sonsbeek Park het Sonsbeek Theater Avenue.

Dit vier dagen durende festival neemt je mee in verrassende acts, betoverende voorstellingen en grappige gebeurtenissen. Om de dag compleet te maken staan er verschillende foodtrucks om je te voorzien van de lekkerste hapjes.

Lees verder
Ontdek meer!

Toffe evenementen deze zomer

World Street Painting

Dit jaar is het al voor de vijfde keer te zien in de binnenstad van Arnhem: de mooiste 3D-krijttekeningen gemaakt door internationale kunstenaars tijdens World Street Painting. De tekeningen zitten er inmiddels al op, maar ze zijn tot en met 20 oktober 2019 te bewonderen!

Lees verder
Ga naar de website!

Lekker buitenspelen

Als het weer het toelaat, is het natuurlijk heerlijk om naar buiten te gaan. In en rondom Arnhem zijn veel leuke speeltuinen waar kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. Je vindt er namelijk van alles: van fonteinen, tot speelplekken met kinderboerderijen.

Op avontuur in Burgers' Zoo

In Burgers’ Zoo ontdek je tot en met 25 augustus alles over het regenwoud. Zoë en Silos nemen je tijdens de Bush-musical mee door de jungle. Je leert meer over het tropisch regenwoud en je ontdekt hoe Zoë en Silos de jungle proberen te redden. Kom naar het theater en bekijk de kleurrijke en educatieve musical!

Lees verder
Lees meer!

Arnhem heeft zoveel te bieden! - We laten je graag meer zien...