48 uur buiten de lijntjes in Arnhem

Ga er even tussenuit en waag je 'buiten de lijntjes' in creatief en verrassend Arnhem. Arnhem kent een kleurrijk en levendig centrum, omringt door groene parken en bossen. Met unieke conceptstores en merken die je alleen in modestad Arnhem vindt. Waar je elkaar kunt ontmoeten in de vele restaurants en de talrijke culturele hotspots. Waar de creatieve geesten van de stad hun handtekening hebben gezet in de openbare ruimte. Een stad waar je gewoon lekker jezelf kunt zijn en je de ruimte krijgt en vindt om ontspanning en inspanning te combineren in je bezoek! Kortom, volop aanbod om je 48 uur lang te vermaken in Arnhem!
 

To do

Arnhem is een bruisende stad waar je kunt genieten van talloze culturele en historische bezienswaardigheden. Benieuwd naar dé tips? Neem hieronder een kijkje!

To eat

Al dat weelderige groen en de frisse lucht rond Arnhem wekt de eetlust op. Je vindt in dit gebied daarom talloze lekkere en leuke pleisterplaatsen. Knusse brasseries, ambachtelijke pannenkoekenhuizen, kasteelrestaurants of hippe steenovenpizza’s. Bekijk hieronder wat favorieten.

Vera Camilla ging je voor...

To meet

Arnhem biedt tal van gezellige koffiebars om af te spreken met vrienden, familie of zakenpartners. Hieronder een aantal locaties om eens bij te praten, te brainstormen of gewoon te genieten van de sfeer! 

To see

Al wandelend door de stad Arnhem ontdek je prachtige parken, pittoreske straatjes en historische gebouwen. Neem eens een kijkje bij onze favorieten!

Binnenstad Arnhem moet je beleven!

Arnhem kent een kleurrijke en levendige binnenstad omringt door groene parken en bossen. De Arnhemse binnenstad heeft het funshoppen tot een ware kunst verheven en scoort nationaal hoog als aantrekkelijke binnenstad, populair winkelgebied en evenementenstad. Arnhem staat ook bekend als de ‘culturele hoofdstad’ van het oosten.

Er is altijd iets te doen, zowel kleine als grote evenementen. Geniet bijvoorbeeld van het Fashion & Design Festival, STRTFSTVL, Arnhem Proeft!, Cirque de la Liberté, World Streetpainting Festival, Sprookjesfestival, Bridge to Liberation, het sfeervolle Winter Arnhem met de Kerstmarkt en de vele andere culturele en muzikale evenementen.

Lees verder
Wat is er te doen?

To shop

Slenter vanuit de Koningstraat, dé winkelstraat waar je voor alles terechtkunt, door de knusse 7straatjes en laat je verrassen door het uitgebreide, niet-doorsnee aanbod. Bekijk onze winkeltips voor volop winkelplezier!

To sleep

Of je nou een weekendje gaat shoppen met z’n tweetjes of vakantie viert met het hele gezin, in en rond Arnhem vind je al snel een slaapplek in stijl van je stemming. Bekijk de fijnste hotels hieronder!

Waarom Arnhem?

Arnhem is een stad met een kritisch, ruimdenkend en creatief karakter. Arnhem is een stad die uitdaagt, inspireert en vrijheid biedt aan innovatieve en creatieve aanpakkers, makers en bouwers. Waar met een open vizier en ruimte voor elkaar uitdagingen worden aangegaan. Welkom!

Lees verder
Meer info