Het Posttheater

Zo kun je ons bereiken

Adres:
Rosendaalsestraat 27
6824 CA ARNHEM
Plan je route
Afstand:

Centraal in Arnhem, achter het Velperpoortstation vindt u het nostalgische en sfeervolle Posttheater. Het programma richt zich op cabaret en stand-up comedy. Het Posttheater is hét cabaretpodium van het Oosten waar zowel bekende cabaretiers als jonge talenten graag neerstrijken.

Het Posttheater heeft ook de zakelijke klant veel te bieden. Het sfeervolle theater is een inspirerende locatie voor evenementen, bijeenkomsten en presentaties. Alle ruimtes in het theater zijn beschikbaar voor verhuring en hebben een eigen karakter met verrassende mogelijkheden. Zo is de foyer een gezellige ontmoetingsplek om culinair en cultureel te genieten, de theaterzaal en mediazaal uitstekend geoutilleerd voor o.a. professionele presentaties en voorstellingen en de bovenzaal en tuinzaal bij uitstek geschikt voor workshops en vergaderingen. Het Posttheater denkt graag met u mee over de ideale invulling van uw evenement!

Openingstijden

  • De zalen van het posttheater zijn “altijd” voor verhuur beschikbaar. Openingstijden voor bezoekers alleen bij voorstellingen.
7c624d4d-ca13-471a-b798-1ef1633fb983.jpg

Neem alvast een kijkje

Hier ga je heen