Ontdek Arnhem en omgeving vanaf het water

De mooiste rondvaarten van de regio!

Het is volop zomer, hoog tijd om de stad eens vanaf een volledig andere kant te bekijken! Vanaf het water ziet alles er namelijk compleet anders uit! Naast uitstapjes op en rondom onze bekende Neder-Rijn en een hapje en een drankje aan de Rijnkade, is er in de regio Arnhem meer mogelijk dan je in eerste instantie misschien zult denken. Eropuit dus!

Airborne Boottocht

Of wat dacht je van een Boottocht langs de indrukwekkende geschiedenis van Arnhem tijdens de Tweede Wereldoorlog? De Airborne Boottocht vaart met een gids langs historische locaties die een belangrijke rol hadden tijdens de Slag om Arnhem; de luchtlanding en veldslag bij de Rijnbrug die van 17 tot 25 september 1944 plaatsvond als onderdeel van de grootste operatie op Nederlands grondgebied. Deze 2-urige vaartocht is bovendien uit te breiden met een bezoek aan Airborne at the Bridge, de museale dependance van het Airborne Museum at Hartenstein met fenomenaal uitzicht op de wereldberoemde John Frostbrug.

Lees verder

Verschillende rondvaarttochten

Ga bijvoorbeeld op safari met de Blauwe Bever. Dit uitzonderlijke schip kan op plaatsen aanleggen, waar andere schepen niet kunnen komen, waardoor dit schip een uniek kijkje biedt in het leven op en rondom de Rijn. Samen met een deskundige gids die je verteld wat er allemaal aan de Rijnoever te beleven valt, is niets te gek; zo kan er ook een bezoek gebracht worden aan een kasteel, fort, museum of stad.

Lees verder