Fietsen in de Liemers op de dijk tussen de bomen

De mooiste e-bike routes in de regio Arnhem

Fietsen op de E-bike - in en rondom de Regio Arnhem.

Gelderland behoort tot de best beoordeelde fietsregio's van Nederland, dus waar kun je nou beter met je e-bike op pad dan hier? Met veel prachtige natuur, bruisende steden en gezellige terrasjes en restaurants leent de regio Arnhem zich perfect voor een heerlijk dagje weg met de e-bike. Bovendien kun je met de e-bike lange afstanden afleggen, waardoor je veel van die mooie plekken in een keer kunt bezoeken! Ook zijn er verspreid over de regio oplaadpunten te vinden en zijn de meeste fietspaden lekker breed.

Heb je een elektrische fiets en wil je lekker fietsen in de omgeving van Arnhem? Bekijk dan hieronder de mooiste routes in en rondom Arnhem die speciaal zijn ontworpen voor mensen die fietsen op een e-bike. De e-bikeroutes zijn qua afstand langer dan de gemiddelde fietsroute en ze komen ook langs verschillende oplaadpunten voor je batterij. Handig voor als je onderweg per ongeluk met een lege accu komt te staan!

Wil je liever zelf je route uitstippelen aan de hand van het fietsknooppuntennetwerk? Ook voor e-bikes is de routeplanner van de regio Arnhem handig en snel om je route mee te bepalen. Kies zelf een start- en eindpunt, bepaal waar je naartoe wilt, hoe ver je wilt fietsen en download de route in PDF of GPX. 

Routeplanner voor E-bikes - Plan je fietsroute met knooppunten

Onlangs lanceerden wij de fietsrouteplanner voor de regio Arnhem. Voor E-bikes is deze routeplanner ook erg handig! Met behulp van de routeplanner kun je als elektrische fietser zelf je fietsroute plannen aan de hand van het fietsknooppuntennetwerk. Met behulp van de knooppunten plan je waar je naartoe wilt fietsen en bepaal je de afstand die je met je E-bike wilt afleggen. In de routeplanner zie je ook in één oogopslag waar je onderweg kunt stoppen voor een pauze en heb je een overzichtelijke kaart met interessante locaties en bezienswaardigheden tot je beschikking.

Lees verder
Bekijk de routeplanner
Voetveer Rhederlaag Rheden Giesbeek Lathum

Waar kan ik een E-bike huren? - E-bikeverhuur in de regio Arnhem

Heb je zelf geen E-bike maar zou je graag een keer op een elektrische fiets willen fietsen? Heb je geen fietsendrager óf wil je graag een van de E-bike routes uitproberen op, natuurlijk, een E-bike? Wij tippen je de beste plekken in en rondom Arnhem waar je een E-bike kunt huren. Je kunt al een E-bike huren voor een paar uurtjes tot voor een langere tijd! Bekijk hieronder waar jij jouw elektrische fiets huurt.