Liemers streekproductenroute

Type: Fietsroute
Afstand: 36,0 km

Liemers streekproductenroute

Type: Fietsroute
Afstand: 36,0 km

Met deze fietsroute kun je genieten van al het moois en lekkers dat de Liemers te bieden heeft. Ontdek de lekkerste streekproducten uit de Liemers en proef de regio bij de bron!

Neem alvast een kijkje

Met deze fietsroute maak je kennis met het grote, veelzijdige aanbod aan streekproducten dat de Liemers te bieden heeft. De fietsroute brengt je langs veel bijzondere land- en boerderijwinkels waar je streekproducten kunt proeven of zelfs met eigen ogen ziet waar ze vandaan komen. Je start de route bij Buitengoed de Panoven, een voormalige steenfabriek, en fietst daarna verder langs onder andere Struisvogelboerderij Vrieswijk. Wijk na knooppunt 95 een stukje van de route af en ontdek daar Zuivelboerderij Arns; een buffelboerderij waar ze hun eigen, kakelverse buffelmozzarella verkopen. Trek gekregen? Bij oude boerderijen langs de weg staan vaak veilingkisten met verse groenten en sappig fruit te koop!

Wat kom je zoal tegen aan locaties waar ze streekproducten verkopen en/of gebruiken in de Liemers? Bekijk hier het overzicht!

Bekijk hieronder langs welke streekproducten verkooppunten je komt met de Streekproductenroute!

Wil je de route onderweg korter maken of juist verlengen? Bij elk knooppunt vind je een kaart met knooppunten waarmee je eenvoudig zelf je route kunt aanpassen. Deze route is ook te vinden in het Fietsrouteboekje 2020, bezoek één van de VVV locaties om een gedrukt exemplaar van het routeboekje te ontvangen! 

Kaas
Afstand
36,0 km

Dit ga je zien

Startpunt: Panovenweg 18
Zevenaar
Buitengoed de Panoven - Buiten bij oven

Buitengoed de Panoven

Buitengoed de Panoven
Panovenweg 18
6905 DW ZEVENAAR
Eindpunt: Panovenweg 18
Zevenaar

Kenmerken

Tocht/Route

  • Toelichting startpunt: Aanbevolen startpunt is knooppunt 52
  • Route kenmerken: Fietsknooppuntenroute