Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Bos-Expressie op de Veluwe


Waar:
Dieren

Wanneer:
t/m 19 april

Zo kun je ons bereiken

Parkeerplaats Veluwse Poort
Admiraal Helfrichlaan 89
6952GD Dieren
Plan je route

vanaf jouw locatie

Bij Bos-Expressie wordt de natuur als creatieve en helende ruimte gebruikt. Je onderzoekt een persoonlijk thema en brengt dat tot uitdrukking …

Bij Bos-Expressie wordt de natuur als creatieve en helende ruimte gebruikt. Je onderzoekt een persoonlijk thema en brengt dat tot uitdrukking in een creatieve vorm. Op 19 april kun je onder begeleiding van Veluwecoach Helene Baarda deelnemen aan dit evenement. Na een kennismaking onder het genot van koffie/ thee met gebak ga je de Veluwe op. Vanuit vertraging en enkele meditatieve of lichaamsgerichte oefeningen keren we naar binnen. Wat beweegt er in jou? Wat wil de Lente in jouw leven je vertellen? Daarna breng je wat er in jou leeft naar buiten. We bouwen persoonlijke beelden van ons Lenteleven met natuurlijke materialen uit het bos, en wat extra hulpmateriaal. Het gaat daarbij niet om ‘mooi of goed’. Je hebt ook geen creatieve ervaring nodig. Helene begeleidt deze activiteit op een speelse en lichte wijze, vanuit echte aandacht. Een heerlijk Zijn in het bos voor wie zin heeft in zelfontdekking en zelfexpressie. Of voor wie lekker creatief wil zijn in de natuur. Je kunt deze belevenis ook aan iemand cadeau geven!

Programma
14.00 Kennismaken onder het genot van koffie/thee en gebak. Activiteitenpark Veluwse Poort.
14.30 We wandelen het bos in. Samen doen we oefeningen om te vertragen en je te verbinden met jezelf en het thema. Je zet dit om in een beeld met natuurlijke materialen uit het bos.
17.00 Einde programma

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk tot 3 dagen van tevoren. Stuur een mailtje naar info@veluwecoach.nl

Andere activiteiten
Minder expressief aan de slag en meer naar binnen keren? Probeer een bosbad! zie https://veluwecoach.nl/agenda/ 

Prijzen

  • € 22,- inclusief koffie of thee + gebak

Hier ga je heen