Leuke kinderwinkels in Arnhem

In Arnhem zijn veel leuke en bijzondere winkels te vinden. Maar waar kun je het beste terecht als je wilt winkelen voor je kinderen? Voor het kopen van mooi (houten) speelgoed, alles voor je baby, een uniek (kraam)cadeau of leuke kinderkleding. Wij tippen je een aantal kinderwinkels in Arnhem!

Speelgoedwinkels in Arnhem

Een cadeautje shop je in een van de leuke speelgoedwinkels die Arnhem heeft. Je vindt er de grote ketens, zoals Intertoys. Maar ook leuke unieke speelgoedzaken waar je het mooiste houten speelgoed koopt. Ben je op zoek naar een spel, dan is er een complete spellenwinkel. Of haal een mooi prentenboek of leesboek in de boekwinkel. 

Even naar Sofietje (Wielakkerstraat)

In een van de 7 straatjes vind je de superleuke speelgoedwinkel Even naar Sofietje, met echt kwaliteitsspeelgoed, prachtige kraamcadeaus, mooie prentenboeken en nog heel veel meer. Als je een cadeautje nodig hebt, weet je zeker dat je hier slaagt! 

Arnhemse Kinderboekwinkel (Weverstraat)

Ben je op zoek naar een boek dan moet je naar de Arnhemse Kinderboekwinkel. Meer dan 8.000 verschillende kinderboeken en jeugdromans. Van stoffen boekjes voor de allerkleinsten tot literatuur voor middelbare scholieren. 

Tout petits (Kerkstraat)

Zoals de naam ‘tout petits’ al zegt: 'al het kleine'. Oftewel kleine dingen voor grote mensen, alles voor de kleintjes, alles klein. Originele lifestyle en speelgoed, voor binnen en buiten, muziekinstrumenten, zachte knuffels, voor jong en oud. Met kleine stapjes willen ze het verschil maken. 

De Dobbelsteen (Steenstraat)

Voor de leukste spellen ga je naar De Dobbelsteen Arnhem. Deze speelgoedspeciaalzaak biedt heel veel bordspellen, maar ook card games. In de avond wordt er regelmatig een toernooitje gespeeld. 

Dille & kamille (Bakkerstraat)

Dille & Kamille Arnhem staat bekend om zijn keukenspullen, maar heeft ook heel veel prachtig houten speelgoed te bieden. 

Planet Happy (Vossenstraat)

Planet Happy is een grote speelgoedwinkel met een breed assortiment (houten) speelgoed. Creatief speelgoed, constructie speelgoed, lieve knuffels, uitdagende spellen tot de mooiste kinderboeken. 

Babywinkels in Arnhem

Voor je (ongeboren) kleintje wil je graag het allerbeste. In het centrum van Arnhem zijn de leukste babywinkels te vinden met unieke spullen voor je baby. Je shopt er babykleding, spullen voor de babyuitzet of een uniek kraamcadeau. 

9up9down (Weverstraat)

Mooie duurzame producten voor aanstaande mama’s en papa’s en baby’s tot 1 jaar zijn te vinden in de baby concept store 9up9down

June interiors (Burg. Weertsstraat)

Originele meubels en accessoires vind je in June Interiors, waar je de babykamer of kinderkamer bij elkaar kunt shoppen. 

Little things (Kerkstraat)

Little things in Arnhem is veel meer dan een kinderwinkel. Naast prachtige kraamcadeaus en babykleding kun je even neerstrijken in het kidscafé. Er staat ook een relaxte stoel als je even moet kolven of rustig borstvoeding wilt geven. Een fijne plek om te komen met je pasgeboren baby! 

Kinderkledingwinkels in Arnhem

Waar shop je leuke kinderkleding in Arnhem? In de grote winkelstraten kun je alle grote ketens met kindermode wel vinden. Maar ben je op zoek naar een speciaalzaak waar je goed advies krijgt, breng dan een bezoek aan een van deze kinderkleding winkels in Arnhem. 

Little things (Kerkstraat)

Bij de babywinkels als genoemd, maar je shopt ook hele leuke kinderkleding bij Little Things. In de winkel vind je een kidscafé, het zusje van Hemels patisserie. Dat betekent genieten van een heerlijk taartje! 

Eigen stijl kind (Steenstraat)

Eigen stijl is een gezellige winkel met mooie kinderkleding. Je wordt goed geholpen en krijgt passend advies. Je kunt er ook terecht voor een ruime collectie dameskleding en cadeaus. 

Nik&Nik (Ketelstraat)

Gave kinderkleding voor jongens en meisjes van het modelabel Nik&Nik (van Nikki Plessen). Van kleding tot schoenen & accessoires. 

Toff Kidswear (Koningstraat)

Bij Toff Kidswear Arnhem koop je kinderkleding van mooie merken, zoals Dsquared2, Calvin Klein, Vingino, Kiezeltje en Tommy Hilfiger. 

Meer leuke winkels in het centrum van Arnhem