Er even tussenuit dicht bij huis

Er zijn in de regio Arnhem genoeg leuke mogelijkheden om, dicht bij huis, een nachtje weg te gaan. Wij zetten de leukste tips op een rij!

Hotel Haarhuis

Bij het ‘Wine & Dine’ arrangement van Hotel Haarhuis in Arnhem word je ontvangen met een heerlijk glas Cava. ’s Avonds wordt er in restaurant Perron 5 een heerlijk vijfgangen diner geserveerd. Dit kun je naar wens uitbreiden met een bijpassend wijnarrangement. Je overnacht in een luxe design suite en de volgende ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar.

Lees verder

Van der Valk Hotel Duiven

Met het ‘Heerlijk Herfst’ arrangement van Van der Valk Hotel Duiven ben je er echt even helemaal uit. Je verblijft twee of drie nachten in een luxe kamer met whirlpool en geniet twee avonden van een heerlijk driegangendiner in het à la carte-restaurant. Daarnaast mag je gratis gebruik maken van de wellness faciliteiten, zoals de fitness, het zwembad en de sauna.

Buitengoed De Panoven

Naast comfortkamers vind je bij Buitengoed De Panoven in Zevenaar ook natuurlodgekamers. Deze energiezuinige kamers laten je op authentieke wijze kennis maken met het industrieel erfgoed van de voormalige dakpan- en steenfabriek. Enkele natuurlodgekamers hebben tussendeuren in de slaapkamers, ideaal als je met het kleine kinderen wilt komen overnachten.

Hotel Klein Zwitserland 

Een culinair hoogtepunt beleven kan bij Hotel Klein Zwitserland. Kies uit een heerlijk arrangement met overnachting en een lunch of diner in Michelin ster restaurant de Kromme Dissel! Kom daarnaast volledig tot rust in de sauna of trek een lekker baantje in het binnenzwembad. Nog niet klaar met genieten? Geniet dan ook na 20 uur van een flesje wijn en een borrelplank, veilig met je geliefde op de hotelkamer! 

Papendal

Een heerlijk weekendje weg. Even genieten van een andere omgeving waar je nieuwe energie opdoet. Bij Papendal maak jij van je overnachting een compleet arrangement, zodat je nog meer kunt genieten! Ze hebben heel wat leuke arrangementen voor jou klaarstaan, zodat jij nergens meer overna hoeft te denken. Kies uit een van de heerlijke herfts-, winter- of kerstrangementen en ga er even lekker tussenuit! 

Lees verder

Landgoed Rhederoord

Restaurant Koetshuis op Landgoed Rhederoord in De Steeg is geopend voor hotelgasten. En wat is er nou passender in deze periode dan een Wild arrangement? Bij aankomst in het restaurant krijg je een sprankelend aperitief aangeboden, gevolgd door een viergangen wildmenu van de chef. Na de overnachting sluit je het arrangement af met een biologisch regionaal ontbijtbuffet.

 

Lees verder

Hotel De Bilderberg

Bij Hotel de Bilderberg in Oosterbeek worden verschillende arrangementen aangeboden. Wat dacht je bijvoorbeeld van het ‘Bilderberg Volpension’ arrangement? Hierbij geniet je van één of meerdere overnachtingen, inclusief ontbijt, lunchpakket en diner. Het diner krijg je geserveerd bij Julia’s Kitchen, waar de Franse en Amerikaanse keuken gecombineerd worden.

Lees verder

Misschien vind je dit ook interessant