Beleef Arnhem (vanuit huis) in de voorjaarsvakantie 2021

De voorjaarsvakantie komt er weer aan! Dit voorjaar is anders dan anders… maar dat betekent niet dat er (vanuit huis) geen veilig uitjes te beleven zijn in Arnhem. Wij hebben een aantal leuke uitjes voor je verzameld!

3. Op zoek naar beversporen! - De natuur in met de kinderen

Wist je dat er in de omgeving van Buitengoed de Panoven veel verschillende dieren in de natuur wonen? In de prachtige natuur in de Liemers leven vossen, steenmarters, reeën en bevers! Al deze dieren laten hun eigen sporen achter in de natuur. Met de beverroute en sporenfolder ga je de natuur in en misschien kom jij wel een ever of een vos tegen! De route gaat langs oude en nieuwe sporen vanaf Buitengoed de Panoven richting de Breuly en daarna een stukje de Rijnstrangen in. De route en het sporenboekje zijn verkrijgbaar bij de receptie van Buitengoed de Panoven.

4. Bestel maar, bestel maar! - Proef Arnhem

De deuren van de horeca blijven helaas nog even dicht. Een geluk bij een ongeluk dat de meeste horecaondernemers inmiddels goed weten hoe ze hier op in kunnen spelen. Veel restaurants en koffietentjes zijn dan ook weer overgeschakeld op afhalen en/of bezorgen. We zetten er een aantal op een rijtje zodat je toch nog van dat lekkers kunt blijven genieten. En je steekt meteen je favoriete horecaondernemer een hart onder de riem!

Lees verder
Steun de horeca

5. Ga los in het speelbos - Bij Speelbos de Schuytgraaf

Dichtbij de stad, maar toch midden in de natuur, dat is Speelbos De Schuytgraaf! Ga op zoek naar de grootste takken en bouw je eigen hut. Nemen jullie de brug of slinger je toch liever aan een touw naar de overkant? Er is keuze genoeg! Parkeren kun je bij De Buitenplaats in Arnhem, vanaf hier wandel je over een zandpaadje zo naar het gratis toegankelijke speelbos.

Hopelijk kan er in de volgende vakantie meer! - Doe alvast inspiratie op voor je volgende bezoek: