Voorjaarsvakantie: dit zijn onze tips!

Tijd om er op uit te gaan! De voorjaarsvakantie staat voor de deur en dat is de tijd om je kinderen mee te nemen! Veel plekken pakken uit en wij hebben een aantal geslaagde uitjes voor je verzameld. 

1. Nederlands Watermuseum

Tandpasta: het is er in alle soorten en maten, maar hoe wordt het nou eigenlijk gemaakt? In het Nederlands Watermuseum worden kinderen omgetoverd tot echte experts en binnen een handomdraai ligt er een eigen recept op tafel! Al snel de kneepjes van het vak onder de knie? Ook shampoo maken behoort tot één van de acitiviteiten!

3. Zoek de hoogte op in Doesburg

Zoek je liever de hoogte op? In Doesburg staat de voorjaarsvakantie in het teken van torenbeklimmingen en stadsrondleidingen. Op het hoogste gebouw van Gelderland kijk je je ogen uit over de regio’s De Liemers en de Veluwezoom. Al wandelend door de stad ontdek je meer over de geschiedenis van deze Hanzestad. Niet alleen heel leuk, maar ook voor de kleintjes erg leerzaam! 

4. Burgers' Light

Ook in Burgers’ Zoo vind je een spetterend lichttheater op vier verschillende podia verspreid door heel het park. Het thema van dit jaar: de levenscyclus van een vlinder. Bewegende figuren, dansende acteurs en verlichte kostuums zorgen ervoor dat je je ogen uit kijkt. Extra leuk: op 21 februari opent ook de nieuwe buitenspeeltuin! Spelen maar! 

Meer inspiratie? - Lees dit ook eens!