De Liemers

© Photography Jurjen Drenth

Evenementen

kookstudio, streekproducten, groene schuur

kookstudio, streekproducten, groene schuur

Proef de streek

Boeren en tuinders in de Liemers zijn met recht trots op hun producten, die ze bovendien vaak in een Liemers jasje steken. Maak kennis met de Liemerse streekproducten. 
Buitengoed de Panoven

Buitengoed de Panoven

© Buitengoed de Panoven

Bijzondere cultuurhistorie

Wie zich in de historie van de Liemers verdiept, ontdekt dat deze plek, waar de Rijn ons land binnenstroomt, wel de kraamkamer van Nederland genoemd mag worden.

natuur, landschap, Tolkamer, Rijnwaarden, Liemers

natuur, landschap, Tolkamer, Rijnwaarden, Liemers

© Windkracht20 - De Liemers Helemaal Goed

Eindeloos wandelen

Struin heerlijk door de uiterwaarden of maak een mooie wandeling over heuvels en door de bossen. Ontdek de wandelroutes in de Liemers! 

© Laurence Delderfield

Spring op de fiets

Trap lekker door de bossen en fiets langs heidevelden of vennetjes. Ontdek de prachtige natuur tijdens een van de vele fietsroutes! 

© Photography Jurjen Drenth

Dagje op het water

Ontdek het ruime aanbod aan waterreacreatie in de Liemers! 

Fiets- en wandelroutes - In de Liemers

© Duncan de Fey

Een dagje uit met de kinderen

Een lekker dagje eropuit met de kinderen? Ga op avontuur en ontdek wat de Liemers allemaal voor leuks te bieden heeft! Neem een bezoek aan het stoere Fort Pannerden of maak een ritje in een oude locomotief van een echte oude steenfabriek! Schijnt het zonnetje? Geniet dan van de waterpret in een van de leuke recreatiegebieden van de Liemers. Kortom genoeg te beleven!

Lees verder
Tips voor kinderen
© buitengoed de Panoven
© Dies Goorman

Buitengoed de Panoven

Bij deze historische steenfabriek kun je terecht voor heel veel, zoals een bijzondere overnachting, een workshop steen maken of een ritje met de locomotief. Geniet er van streekproducten tijdens een (h)eerlijke lunch of high tea en proef echt de Liemers! 

Lees verder
Meer over de Panoven