Actief

De rivieren en meren van de Liemers nodigen je uit tot eindeloos actief zijn. Fietsend en wandelend over de dijken langs de rivieren. Of zwemmend in de rivierstrandjes, varend over de plassen en peddelend op je board. In de Liemers kun je suppen, kanoën of windsurfen. Aan jou de keuze.

Bij een aantal wielen en waaien – poelen die in het verleden zijn ontstaan door dijkdoorbraken – steek je zelf met een trekpontje over. Eén van die overstromingsgebieden is de Bijland: een recreatieterrein waar je met een speedboot mag varen. Zie je jezelf al gaan, met de ondergaande zon op de achtergrond?  

© De Liemers helemaal goed!

Eindeloos wandelen

Struin heerlijk door de uiterwaarden of maak een mooie wandeling over heuvels en door de bossen. 

© Laurence Delderfield

Spring op de fiets

Trap lekker door de bossen en fiets langs heidevelden of vennetjes. Ontdek de prachtige natuur in al haar facetten!

© Windkracht20

Waterrecreatie

Ga lekker het water op om een heerlijke boottocht te maken, of ga je toch liever waterskiën? Het kan allemaal in de Liemers!

Markant Outdoorcentrum

© Markant Outdoorcentrum

Markant outdoorcentrum is dé locatie voor outdoor en recreatie! Je kan er klimmen in de klimtoren, kanovaren, mountainbiken, boogschieten, gps-wandeltochten en vele andere outdoorprogramma´s. In de zomer een speciaal actief ´summertime´ programma.

Ook is er tijdens de wintermaanden genoeg te beleven! Er zijn diverse activiteiten die ook tijdens winterse omstandigheden gespeeld kunnen worden. Om de dag  af te sluiten is er een heerlijk winters (stamppot)buffet.

Het outdoorcentrum is gelegen in het recreatiegebied Stroombroek bij Braamt, aan de voet van de montferlandse heuvels. Een mooie plek voor een actieve dag.

Lees verder
Meer informatie

TO DO - Ontdek ze allemaal