Actief

De rivieren en meren van de Liemers nodigen je uit tot eindeloos actief zijn. Fietsend en wandelend over de dijken langs de rivieren. Of zwemmend in de rivierstrandjes, varend over de plassen en peddelend op je board. In de Liemers kun je suppen, kanoën of windsurfen. Aan jou de keuze.

Bij een aantal wielen en waaien – poelen die in het verleden zijn ontstaan door dijkdoorbraken – steek je zelf met een trekpontje over. Eén van die overstromingsgebieden is de Bijland: een recreatieterrein waar je met een speedboot mag varen. Zie je jezelf al gaan, met de ondergaande zon op de achtergrond?  

 • Eindeloos wandelen

  Struin heerlijk door de uiterwaarden of maak een mooie wandeling over heuvels en door de bossen. 

  Eindeloos wandelen
 • Spring op de fiets

  Trap lekker door de bossen en fiets langs heidevelden of vennetjes. Ontdek de prachtige natuur in al haar facetten!

 • Waterrecreatie

  Ga lekker het water op om een heerlijke boottocht te maken, of ga je toch liever waterskiën? Het kan allemaal in de Liemers!

  Waterrecreatie

Sportex - Leuke uitjes in de buitenlucht

Wil je een keer een zeilbootje huren voor een ontspannen tocht op de Rhederlaag? Een keer met kruisboog of luchtbuks schieten? Of ben je op zoek naar een leuk uitje met een bijzonder vervoersmiddel zoals een solex, familiefiets of historisch vervoer? Sportex organiseert de leukste bedrijfsuitjes, familie en vrijgezellendagen. Kies je voor een recreatieve, culturele of sportieve activiteit? Het kan allemaal! 

Lees verder
Meer informatie

TO DO - Ontdek ze allemaal