Fietsen

Fiets over kronkelige dijkweggetjes - Sportief Liemers

In de Liemers stroomt de Rijn ons land in. Je fietst hier over dijken die gemaakt lijken te zijn voor eindeloze fietstochten. En wil je de rivier over? Kies dan de pontjesroute: even op adem komen, terwijl je ontspannen naar de overkant kabbelt. Dubbel pauze, dus. Is het fietsen je te kalm? Kies dan een route met zwemstop bij een van de recreatieterreinen: dat frist lekker op.

Voor de liefhebbers van erfgoed zijn er de rode steenfabrieken met kloeke fabriekspijp, die prachtig wegvallen in het landschap. Fiets er langs, of stap af voor een pauze – in sommige oude fabrieken vind je horeca.
 

Routeplanner in De Liemers

Zelf online je eigen fietsroute plannen in de regio Arnhem? Dat kan met onze nieuwe routeplanner voor fietsen! Of je nu met de gewone fiets of met de racefiets gaat, met behulp van het knooppuntennetwerk bepaal je eenvoudig zelf je route en afstand. Bekijk de kaart, bepaal je startpunt en maak zelf de mooiste fietsroutes van a naar b. 

Lees verder
Stel zelf je routes samen!

De mooiste fietsroutes in de regio!

Even een frisse neus halen? Er zijn vele kant-en-klare fietsroutes in de De Liemers. Vind er een bij jou in de buurt en stap op de fiets! 

Fietsen en proeven

De Liemers zit vol met producenten en telers van heerlijke streekproducten. Met de streekproductenkaart ontdek je alle bezoeklocaties van producenten en winkels met streekproducten op de fiets. Liemers Trots, de belangenorganisatie ter bevordering van kennis over en het gebruik van streekproducten stelde deze kaart samen. Streekproducten met het keurmerk Liemers Trots zijn erkend door het keurmerk, staan garant voor producten met herkomst uit de Liemers en voldoen aan de strikte eisen die Liemers Trots aan streekrpoducten stelt.
 

Lees verder
Bekijk de kaart