Groepen

Beleef een heerlijke dag met z’n allen aan, in en op het water in de Bijland of de Rhederlaag. Neem vooral de tenten mee en maak er een heel weekend van. Want in beide recreatiegebieden is genoeg te doen! Surfen, waterskiën, speedbootvaren, zeilen, zonnen, zwemmen, spelen, vissen. En in de omgeving kunnen jullie volop wandelen, fietsen en skeeleren.

Op Buitengoed de Panoven vind je, behalve de oude steenfabriek die jullie zeker moeten bezoeken, verschillende groepsaccommodaties. Waaronder een tipidorp waar je met de hele familie of vriendengroep avontuurlijk kunt overnachten. En in de tipikeuken maken jullie de heerlijkste gerechten met de streekproducten van de Liemers! Ook Markant Outdoorcentrum is een ideale locatie waar je met collega's, vrienden en familie of klasgenoten het hele jaar door in- en outdoor activiteiten kan doen. 

Buitengoed Panoven

Op het industriële erfgoed van de voormalig dakpan- en baksteenfabriek staat bijzonder overnachten centraal. In de duurzame Natuurlodges kan worden overnacht met kleine groepen tot maximaal 16 personen per set, ideaal voor bijvoorbeeld families of vriendengroepen. Voor de groterer groepen tot maximaal 300 personen is er de mogelijkheid om te overnachten in de Oude paardenstal, de Nieuwe paardenstal, de Grote droogloods of het Tipe-dorp.

Niet alleen voor overnachten is het erfgoed zeer geschikt. Op en om het erfgoed valt veel te ontdekken en beleven. Hierbij kun je denken aan zelf een steen vormen, een uitgebreide rondleiding, diverse streekbuffetten of een uitdagende schietclinic.

 

Lees verder
Lees meer