Thuisblijftips in regio Arnhem

De wereld staat op zijn kop. En dat is overal merkbaar. In deze zware tijd hebben we elkaar heel hard nodig. We kunnen elkaar het beste helpen door thuis te blijven en de voorschriften te volgen. Maar, die tijd moet je wel zien te vullen. Laat je daarom inspireren met alles wat onze regio - ook in deze tijd - te bieden heeft! En natuurlijk hebben we ook aan de kleintjes gedacht. 

Foto's op je Chromecast - van de Regio Arnhem

Arnhem op je Chromecast

Als jij niet naar Arnhem kan, dan haal je Arnhem toch naar jou? Wij ontwikkelden een fotoalbum die je eenvoudig kunt laten 'afspelen' op de screensaver van je Chromecast! Klik op het fotoalbum (deze opent automatisch met Google Photo's), klik dan rechtsboven op de drie bolletjes en selecteer 'weergeven in albums'. Daarna log je, als je dat nog niet gedaan had, in met je Google account. Open nu je Google Home app waarmee je je Chromecast instelt, klik jouw Chromecast aan en selecteer 'Ambient modus bewerken'. Je kunt dan de 'screensaver' van je Chromecast bewerken door op Google Foto's te klikken en het fotoalbum dat je zojuist van VisitArnhem hebt gekregen aan te vinken. Ét voila! De Regio Arnhem op je beeldbuis, weer eens wat anders dan die standaard foto's van Google!

Lees verder

Printen... en kleuren maar! - Geef regio Arnhem kleur

Ga op een virtuele wandeling

Een urenlange wandeling maken en volop genieten van de natuur, zit er nu even niet in. Maar niet getreurd, een van de meest bijzondere natuurgebieden van de regio is nu vanuit je woonkamer te bewandelen. Met een beetje fantasie is het net alsof je zelf de kilometers aflegt! 

Lees verder
Ontdek het zelf!

Leuke spelletjes voor thuis! - Doe alvast inspiratie op voor later!

Hartje Arnhem, bij je thuis

Haal centrum Arnhem naar je woonkamer! Een groot aantal ondernemers uit Arnhem is begonnen met het bezorgen van producten en maaltijden, zo geniet je dus ook thuis van je favoriete restaurant of winkel!

Naast het genot van een heerlijke maaltijd of dat leuke product, help je de ondernemers in deze zware tijd. Twee vliegen in één klap!

 

 

Lees verder
Bekijk hier de deelnemers!

De regio in beeld - Een kleine preview...

Het oorlogsverhaal van de Betuwe is één van de verhalen die relatief onbekend is gebleven. Regisseur Bram van Workum wil hier verandering in brengen en dit verhaal samen met Exodus Huissen en verschillende re-enactmentverenigingen in een korte speelfilm vertellen. In mei 2020 wordt de film uitgebracht en zal de film op diverse historische en educatieve initiatieven te zien zijn. 

Betuwe 44 from CineCrowd on Vimeo.

 

Een frisse neus

We snappen dat de hele dag binnen zitten een uitdaging is. Ben je op zoek naar een verantwoorde manier om toch even te genieten van de buitenlucht? Voor het halen van een frisse neus, kan je prima een rondje om. We hebben een aantal mooie hardlooproutes voor je verzameld.

Maar, houd je aan de voorschriften van het RIVM. Ga bij voorkeur alleen en houd ook tijdens het hardlopen 1,5 meter afstand! 

Lees verder
Bekijk de routes!