Klompenpad Babborgapad

Type: Wandelroute
Afstand: 11.0 km

Klompenpad Babborgapad

Type: Wandelroute
Afstand: 11.0 km

Ontdek het afwisselende buitengebied van Babberich en het grensgebied met Duitsland. Wandel over brede en smalle bospaden, weilanden en landerijen.

Ontdek het afwisselende buitengebied van Babberich en het grensgebied met Duitsland. Met deze wandeling wandel je over brede en smalle bospaden, en door weilanden en landerijen. 

Tijdens deze wandelig kom je onder andere langs Landgoed Halsaf, Huis Babberich en de Kwartiersedijk: een rivierdijk van ongeveer een kilometer. Deze dijk heeft een romantische uitstraling door de bomen en de zeer diverse flora. 

Wandelnetwerk Regio Arnhem Nijmegen

Deze route is onderdeel van het Wandelnetwerk van de Liemers en heeft een donkergroene markering met een klompje. Je kunt deze route inkorten of combineren met andere routes van het Wandelnetwerk door gebruik te maken van de keuzepunten.

Wandelrouteplanner Regio Arnhem Nijmegen 

Het wandelnetwerk van de Liemers heeft keuzepunten waarop routes elkaar kruisen. Met de keuzepunten kun je gemakkelijk routes aan elkaar koppelen. Wil je graag je eigen route plannen aan de hand van de keuzepunten? Bekijk dan de wandelrouteplanner van de regio Arnhem of koop een wandelkaart van het wandelnetwerk van de Liemers bij een van de VVV's in de regio. Zo kun je je nog makkelijker oriënteren!

Klompenpaden

Klompenpaden zijn routes door het boerenland in de provincie Gelderland en Utrecht. De Gelderse Klompenpaden worden aangelegd en onderhouden door Stichting Landschapsbeheer Gelderland. Wil je meer weten over het Babborgapad en de andere Klompenpaden? Kijk dan op klompenpaden.nl.

Babberich paarden
Afstand
11.0 km

Dit ga je zien

Startpunt: Dorpstraat 78
6909 AN Babberich
1

Landgoed Halsaf

Landgoed Halsaf is een in oorsprong middeleeuws beschermd monument met 7.6 hectare tuin. Met zorg en oog voor historisch detail is het landhuis gerestaureerd, tot een Bed & Breakfast met zeven kamers.Lees verder

Landgoed Halsaf
2

Babberich - Huis Babberich

Huis Babberich staat ook bekend onder de naam Halsaf. Die naam zou afkomstig zijn van een legende waarin de dienstmeid van het kasteel in haar eentje een aantal rovers heeft onthoofd. Waarschijnlijker...Lees verder

Babberich - Huis Babberich
Eindpunt: Dorpstraat 78
6909 AN Babberich

Beschrijving

Startpunt: Dorpstraat 78
6909 AN Babberich

Kijk voor meer informatie over deze route op de website van Klompenpaden

Eindpunt: Dorpstraat 78
6909 AN Babberich

Kenmerken