De leukste tips voor Vaderdag in Arnhem

Aangezien hij vast sokken en stropdassen genoeg heeft, zijn wij dit jaar voor jullie op zoek gegaan naar leuke tips voor Vaderdag! Van lekker eten tot avontuurlijk de mangrove verkennen. Ook op Vaderdag zijn er genoeg spannende, leuke maar vooral ook gezellige activiteiten te ondernemen! 

Roadhouse

Lekker genieten met een Amerikaans tintje? Ook op Vaderdag ben je bij Roadhouse Arnhem welkom voor een smakelijke maaltijd! Met prijzen vanaf 12,50, tot high end steaks is Roadhouse Arnhem een plek waar iedereen welkom is. Reserveer nu en kom genieten! Liefde gaat tenslotte door de maag toch?

Lees verder
Bezoek de website

Burgers’ Zoo

Duik in de onderwaterwereld, verken de indoor jungle of verdwaal in de woestijn. De 45 hectare dierenpark maken Burgers' Zoo een leuk en avontuurlijk familie uitstapje voor Vaderdag! Als leuk extraatje vindt er op Vaderdag ook een avondwandeling plaats in het Mangrovebos! Schrijf je nu in via de onderstaande link!

Lees verder
Inschrijven

De Spelerij – De Uitvinderij

Heb jij altijd al willen weten of je vader nou écht zo creatief  is als hij altijd zegt? Neem hem dan mee naar De Spelerij – De Uitvinderij voor een van de leukste vaderdaguitje in Nederland Je kunt hem natuurlijk verrassen met een zelfgeknutseld kunstwerkje. Maar waarom zou je niet samen met je pa op stap gaan om lekker te spelen, te ravotten en sámen te knutselen? 

 

Lees verder
Ga naar Spelerij.nl

Benieuwd naar meer leuke ideeën? - Bekijk dan hier ons overzicht