Groepen

De prachtige natuur op de Veluwezoom nodigt je uit voor een groepsuitje outdoor. Pak (of huur) de fietsen, of beter nog: de mountainbikes, en doe een van de mooie routes. Of verken de Posbank en omgeving op een (elektrische) VeluwScooter.

Ook worden er verschillende team- en familietoernooien georganiseerd met uiteenlopende activiteiten, van kleiduif-, handboog- en katapultschieten tot bouwen met bamboe en landgoedspelen op Kasteel Doorwerth. Kinderen kunnen al hun fantasie en creativiteit kwijt bij de Spelerij – De Uitvinderij in Dieren. En iedereen boven de 18 kan daar in de grootste ommuurde wijngaard van Nederland genieten van een rondleiding, een proeverij en de heerlijkste wijnen.
 

Een onvergetelijke beleving

Relaxt de omgeving verkennen op de VeluweScooter of liever Down Hill Steppen? Al ruim 25 jaar organiseert Veluwe Actief - Oversteegen een onvergetelijke beleving in de natuur. Sportief of recreatief, voor denkers en doeners en voor jong en oud! 

Lees meer

Groepsactiviteit

Groepsaccommodatie

Het oudste Nationale Park van Nederland

Nationaal Park Veluwezoom nodigt uit om te voet, per fiets of te paard te verkennen. Je vindt er schitterend natuur, vele routes en activiteiten. De Posbank, bij Rheden, is bij veel Nederlanders een bekende trekpleister en ligt midden in het park. 

Lees meer