Groepen

De prachtige natuur op de Veluwezoom nodigt je uit voor een groepsuitje outdoor. Pak (of huur) de fietsen, of beter nog: de mountainbikes, en doe een van de mooie routes. Of verken de Posbank en omgeving op een (elektrische) VeluwScooter.

Ook worden er verschillende team- en familietoernooien georganiseerd met uiteenlopende activiteiten, van kleiduif-, handboog- en katapultschieten tot bouwen met bamboe en landgoedspelen op Kasteel Doorwerth. Kinderen kunnen al hun fantasie en creativiteit kwijt bij de Spelerij – De Uitvinderij in Dieren. En iedereen boven de 18 kan daar in de grootste ommuurde wijngaard van Nederland genieten van een rondleiding, een proeverij en de heerlijkste wijnen.
 

Een onvergetelijke beleving

Relaxt de omgeving verkennen op de VeluweScooter of liever Down Hill Steppen? Al ruim 25 jaar organiseert VeluweActief een onvergetelijke beleving in de natuur. Sportief of recreatief, voor denkers en doeners en voor jong en oud! 

Lees verder
Meer belevingen
scooters, veluwezoom, sportieve evenementen, peter oversteegen

Proef heerlijke wijnen

Een bezoek aan de grootste ommuurde wijngaard van Nederland betekent een onvergetelijke gebeurtenis! Ga mee op een tocht door de wijngaard en ontdek alles over het druiventelen en het wijnmaken zoals Domein Hof te Dieren het doet. Breid jullie bezoek uit met een brunch of lunch in de wijngaard, een barbecue en/of outdoor activiteit zoals mountainbiken, steppen of GPS-tocht. 

Lees verder
Ontdek de wijngaard