Eten en Drinken

Al fietsend, wandelend, motor- of paardrijdend over de prachtige Veluwezoom kun je op veel plekken terecht met lekkere trek of stevige honger. Start de dag met een duurzaam ontbijtje in het architectonische Paviljoen de Posbank. Beleef een idyllische lunch in het bos bij Restaurant Woodz, Buitenplaats Beekhuizen. Pauzeer in het industrieel ingerichte IJS-SOL voor een heerlijk ijsje of een kopje koffie met iets lekkers.

Koers tegen borreltijd naar Domein Hof te Dieren, Nederlands grootste ommuurde wijngaard. En sluit de dag culinair af met herkenbare en eigentijdse gerechten in een informele en bourgondische sfeer bij Restaurant de Peerdestal in Ellecom.

Lekkere pannenkoeken!

Een heerlijke traditionele pannenkoek met spek en stroop? Of ga je toch liever voor iets spannenders en kies je een pannenkoek met gegrilde paprika, hummus en avocado? Het kan tegenwoordig allemaal, en dat maakt pannenkoeken eten zo leuk! Geniet van een heerlijke pannenkoek bij een van de restaurant in de Veluwezoom. Je vindt de restaurants in de buurt van topattracties en prachtige fiets- en wandelgebieden. Ideaal dus voor een combinatie! 

Lees verder
Lees meer over pannenkoeken eten
 • Restaurant

  Je vindt altijd wel een restaurant naar jouw smaak!

  Restaurant
 • Café/bar

  Kies voor een goede kop koffie of lekker speciaalbiertje voor een trendy koffiezaakje of gezellig bruin café.

  Café/bar
 • Feestlocaties

  Voetjes van de vloer!

  Feestlocaties