Eten en Drinken

Al fietsend, wandelend, motor- of paardrijdend over de prachtige Veluwezoom kun je op veel plekken terecht met lekkere trek of stevige honger. Start de dag met een duurzaam ontbijtje in het architectonische Paviljoen de Posbank. Beleef een idyllische lunch in het bos bij Restaurant Woodz, Buitenplaats Beekhuizen. Pauzeer in het industrieel ingerichte IJS-SOL voor een heerlijk ijsje of een kopje koffie met iets lekkers.

Koers tegen borreltijd naar Domein Hof te Dieren, Nederlands grootste ommuurde wijngaard. En sluit de dag culinair af met herkenbare en eigentijdse gerechten in een informele en bourgondische sfeer bij Restaurant de Peerdestal in Ellecom.

Het wildseizoen is geopend!

De blaadjes aan de bomen tonen prachtige herfstkleuren, de ochtenddauw is zichtbaar in het landschap en het haardvuur knispert gezellig. Dit is het moment waar veel wild liefhebbers naar uitkijken: het wildseizoen is geopend! Wij tippen je restaurants waar je heerlijk wild kunt eten.

Lees meer

Restaurant

Je vindt altijd wel een restaurant naar jouw smaak!

Café/bar

Kies voor een goede kop koffie of lekker speciaalbiertje voor een trendy koffiezaakje of gezellig bruin café.

Feestlocaties

Voetjes van de vloer!

smul van lekkere pannenkoeken

Ben jij ook zo dol op pannenkoeken? Zoet of hartig, niets zo fijn als lekker neerstrijken en smullen bij een pannenkoekenhuis na een dag op pad. In de Regio Arnhem vind je heel veel pannenkoekenrestaurants. Je vindt de restaurants in de buurt van topattracties en prachtige fiets- en wandelgebieden. Ideaal dus voor een combinatie! 

Lees meer