Actief

Ontdek het oudste nationale park van Nederland: Nationaal park Veluwezoom. Je voelt je helemaal één met de natuur als je met je paard over de goed onderhouden ruiterpaden langs prachtige landschappen rijdt. Voorkeur voor een stalen ros? Zowel voor e-bikes als mountainbikes – of een doodgewone fiets – is er keuze genoeg.

Rij schitterende routes door glooiende lanen of kies een spannende track door dichte bossen. Vanaf de Hoge Veluwe lopen beekjes en stroompjes richting de Rijn. Volg ze voor een avontuurlijke hike en laat je in het Renkums Beekdal verrassen door kleine watervallen. Trek gekregen? Genoeg lekkere stops onderweg: van kasteelrestaurant tot brasserie.

 • Eindeloos wandelen

  Struin heerlijk door de uiterwaarden of maak een mooie wandeling over heuvels en door de bossen. 

  Eindeloos wandelen
 • Spring op de fiets

  Trap lekker door de bossen en fiets langs heidevelden of vennetjes. Ontdek de prachtige natuur in al haar facetten!

  Spring op de fiets Veluwe - Fietsen - Natuur - Gezin
 • Prachtige ruiterroutes

  Heerlijk op je paard het ‘gouden randje van de Veluwe’ verkennen!

  Prachtige ruiterroutes Paardrijden, Veluwezoom, heide,

een onvergetelijke dag!

Toeren met een VeluweScooter, met een comfortabele ebike of juist sportieve mountainbike de heuvels van de Posbank bedwingen of met je gezin de speurtocht met GPS lopen….. klinkt dat niet gaaf?

Bij VeluweActief ervaar je een onvergetelijke beleving in de natuur. Heerlijk rustig in je eentje of neem je gezin, collega’s of vrienden mee en op pad en beleef een geweldige dag in de Veluwezoom!

Lees verder
Ontdek meer

TO DO - Ontdek onze tips

Laat je inspireren

Wandelen in het najaar in de regio Arnhem is prachtig! Ontdek de prachtige natuur die van groen naar goud kleurt. Laat je verrassen!

Lees verder
Wandelen in het najaar in de regio Arnhem
 • Wandelen in het najaar in de regio Arnhem