Actief

Ontdek het oudste nationale park van Nederland: Nationaal park Veluwezoom. Je voelt je helemaal één met de natuur als je met je paard over de goed onderhouden ruiterpaden langs prachtige landschappen rijdt. Voorkeur voor een stalen ros? Zowel voor e-bikes als mountainbikes – of een doodgewone fiets – is er keuze genoeg.

Rij schitterende routes door glooiende lanen of kies een spannende track door dichte bossen. Vanaf de Hoge Veluwe lopen beekjes en stroompjes richting de Rijn. Volg ze voor een avontuurlijke hike en laat je in het Renkums Beekdal verrassen door kleine watervallen. Trek gekregen? Genoeg lekkere stops onderweg: van kasteelrestaurant tot brasserie.

© Jurjen Drenth

Eindeloos wandelen

Struin heerlijk door de uiterwaarden of maak een mooie wandeling over heuvels en door de bossen. 

Veluwe - Fietsen - Natuur - Gezin

Veluwe - Fietsen - Natuur - Gezin

Spring op de fiets

Trap lekker door de bossen en fiets langs heidevelden of vennetjes. Ontdek de prachtige natuur in al haar facetten!

Paardrijden, Veluwezoom, heide,

Paardrijden, Veluwezoom, heide,

© Jurjen Drenth

Prachtige ruiterroutes

Heerlijk op je paard het ‘gouden randje van de Veluwe’ verkennen!

een onvergetelijke dag!

Down Hill Steppen, touren op de VeluweScooter, een GPS wandeling over de Posbank... klinkt dat niet gaaf? Bij Veluwe Actief - Oversteegen ervaar je een onvergetelijke beleving in de natuur. Ga met je vrienden, familie of collega's op pad en beleef een geweldige dag in de Veluwezoom!

Lees verder
Ontdek meer

TO DO - Ontdek onze tips

Wandelen in het najaar in de regio Arnhem

Laat je inspireren

Wandelen in het najaar in de regio Arnhem is prachtig! Ontdek de prachtige natuur die van groen naar goud kleurt. Laat je verrassen!

Lees verder