Spijkerbed

Zo kun je ons bereiken

Adres:
Spijkerkwartier
Prins Hendrikstraat 4
6828 GR Arnhem
Plan je route
Afstand:

Onder de noemer "Spijkerbed" ontvangen wij, enthousiaste wijkbewoners, samen met lokale ondernemers gasten in het Spijkerkwartier.
Je kunt bij ons terecht voor logies, ontbijt, lunch, diner, service én vermaak.
Op basis van jouw wensen organiseren wij een arrangement op maat. Bij de samenstelling maken we gebruik van datge…

Onder de noemer "Spijkerbed" ontvangen wij, enthousiaste wijkbewoners, samen met lokale ondernemers gasten in het Spijkerkwartier.
Je kunt bij ons terecht voor logies, ontbijt, lunch, diner, service én vermaak.
Op basis van jouw wensen organiseren wij een arrangement op maat. Bij de samenstelling maken we gebruik van datgene wat wijkbewoners zowel letterlijk als figuurlijk in huis hebben. Zo kun je als Spijkerbedlogé bij de ene wijkbewoner overnachten en bij een andere bewoner aanschuiven voor een lunch of diner. Daarnaast bieden we een ruime keuze aan activiteiten. Je kunt daarbij denken aan een rondje Spijker- of Modekwartier, een schrijf-, dans- of kookworkshop.  Misschien gaat je belangstelling meer uit naar een wijnproeverij of wil je bij onze bevlogen lokale bakker je eigen brood maken.  Wie weet vind je het leuk om een met een van ons een eind te gaan fietsen. Dat en nog veel meer is mogelijk. Wat je keus ook moge zijn, Spijkerbed garandeert je in elk geval een persoonlijke benadering en verrassende ontmoetingen! 

“Het weekeinde Spijkerbed was geweldig. Samen genieten van de mooie verrassingen die je leven binnen rollen. We mochten bij een familie logeren die zo leuk was, dat we het hele weekend met hen zouden kunnen kletsen.”

Prijsindicatie: overnachting incl. arrangement vanaf €57,50 per persoon.
Het maximale aantal gasten dat bij Spijkerbed kan blijven overnachten: 20 à 25 personen (maar is afhankelijk van je slaapwensen).
Behalve voor een weekendje of midweek weg is Spijkerbed ook bijzonder geschikt voor een personeelsuitje, teambuildingsdag of een familiereünie.

De kosten van een familie- of personeelsuitje zijn afhankelijk van het wensenpakket, het tijdstip,
de duur en het aantal deelnemers.

Hier ga je heen