Eusebiuskerk in Arnhem

FAQ regio Arnhem

Alles wat je wilt weten over de regio Arnhem. Lees hieronder de veelgestelde vragen:

Waar vind ik Citystore Arnhem?

Citystore Arnhem bereik je hier. De medewerkers van Citystore Arnhem informeren je over de natuur, kunst & cultuur, architectuur, evenementen, attracties, de mooiste plekken en woongebieden, winkelen, hotels, restaurants en historie van de omgeving. Zo vertellen zij je de geheime en bijzondere plekjes die net niet op internet te vinden zijn. 

Waar kan ik een fiets huren in de regio Arnhem?

Wil jij de stad Arnhem of regio ontdekken per (elektrische) fiets? Of de natuur in met een mountainbike? In de regio Arnhem zijn er voldoende opties om die fiets te bieden die bij jouw avontuur past. Wij hebben een aantal fietsverhuurders voor jou op een rijtje gezet: 

Of bekijk het overzicht van fietsverhuur locaties in de regio Arnhem

Lees verder

Waar kan ik het beste parkeren voor een bezoek aan Arnhem centrum?

Hoe kom ik in Arnhem? Binnen het centrum van Arnhem vind je meerdere parkeergarages. Let op wanneer je diesel rijdt van voor 2005, Arnhem binnenstad heeft een milieuzone. De goedkoopste plek om te parkeren is bij het Gelredome Transferium. Hier kun je kosteloos je auto parkeren, mits er geen evenementen in het Stadion Gelredome plaatsvinden. Vervolgens kun je per bus naar het centrum van Arnhem verplaatsen.

Lees verder
Renkum Haevedorp

Waar vind ik Art Nouveau in Arnhem?

Arnhem kent hele buurten die Jugendstil kenmerken vertonen, maar er zijn  een aantal opmerkelijke uitschieters.
Met name ten Oosten van spoorlijn en station is het schatgraven. Lees snel meer

Welke wandelroutes zijn er binnen het centrum van Arnhem?

Deze 4 kilometer lange stadswandeling en de gratis stadsgids Arnhem nemen je mee langs de indrukwekkende historische gebouwen en plaatsen die Arnhem rijk is. Download de wandelroute en ontdek Arnhem Centrum te voet!

Waar vind ik mooie fietsroutes?

Zelf online je eigen fietsroute plannen in de regio Arnhem? Dat kan met onze nieuwe routeplanner voor fietsen! Of je nu met de gewone fiets of met de racefiets gaat, met behulp van het knooppuntennetwerk bepaal je eenvoudig zelf je route en afstand. Bekijk de kaart, bepaal je startpunt en maak zelf de mooiste fietsroutes van a naar b in de regio Arnhem! Stel hier je route samen. 

Lees verder