Overnachten

Slapen in het groen - Van knus tot chique overnachten op de Veluwezoom

In Nationaal Park De Veluwezoom vermaak je je zonder moeite een heel aantal dagen achter elkaar. Ben je op zoek naar een leuke, unieke accomodatie om te overnachten? Bekijk dan hieronder onze tips. Of je nou back to basic wilt kamperen op de camping, wilt genieten van luxe hotel wellness overnachtingen, adelijk wilt slapen in een kasteel of meer.. De Veluwezoom heeft het allemaal!

Onze tips op de Veluwezoom - Bungalowparken, hotels, campings en B&B's

 • Bungalowparken

  De vele verschillende bungalowparken op de Veluwezoom hebben veel te bieden. Er zijn Landal bungalowparken maar ook veel andere mooie parken met bungalows in het groen. Bekijk hier het overzicht van de verschillende bungalowparken in Nationaal Park De Veluwezoom.

  Bekijk Bungalowparken
  Bungalowparken Buitenplaats Beekhuizen, Lodgetent, Natuur, Overnachten, Camping
 • Hotels

  Op de Veluwezoom zijn veel verschillende soorten hotels waar je heerlijk kunt genieten van rust en luxe in het groen. Lekker slapen in een prachtige omgeving en misschien zelfs genieten van een wellness hotel. De Veluwezoom heeft het allemaal! Bekijk hier het overzicht van de hotels in Nationaal Park De Veluwezoom!

  Bekijk Hotels
  Hotels Kamer, Sandton Hotel de Roskam, Veluwezoom, Rheden, hotel, Overnachten
 • Campings

  In Nationaal Park De Veluwezoom vind je allerlei soorten campings om lekker te slapen en overnachten. Er zijn grote en kleine campings maar ook natuurcampings en minicampings. Bekijk het overzicht van de campings op de Veluwezoom hier.

  Bekijk campings
  Campings Posbank, heide, Veluwezoom, natuur
 • B&B's

  Ook voor een paar nachten in een Bed&Breakfast ben je op de Veluwezoom aan het juiste adres. Er zijn veel unieke, sfeervolle B&B's te vinden waar je lekker kunt genieten. Bekijk hier het overzicht van Bed&Breakfast hotels in Nationaal Park De Veluwezoom.

  Bekijk B&B's
  B&B's b&b, overnachten, Nol in 't Bos

Buitenplaats Beekhuizen

Midden in Nationaal Park Veluwezoom, aan de voet van de Posbank, ligt Buitenplaats Beekhuizen. Hier kampeer je het hele jaar back to basics, maar met alle comfort. Ga een nachtje slapen in een ruime lodgetent of een ‘pod’: een uniek, knus houten verblijf dat van alle gemakken is voorzien. Uniek genieten van een weekendje in het groen doe je hier!

Lees verder
Meer lezen
Buitenplaats Beekhuizen Luxe Pod

Ontdek alle accommodaties - B&B, appartementen en vakantiewoningen

Logeren op een landgoed

Veel landgoederen en kastelen op de Veluwezoom bieden tegenwoordig de mogelijkheid tot overnachten. Zo was Landgoed Rhederoord ooit een buitenplaats voor Arnhemse notabelen en biedt het statige landhuis nu 22 stijlvolle hotelkamers. Is dat nog niet chique genoeg? Dan zijn er altijd nog de luxe bed and breakfast-kamers op kasteel Middachten. Zonder tv of radio voor optimale rust. Maar, als je wilt, mét je eigen paard voor een heerlijke rit door de Middachtense bossen.
 

Lees verder
Bekijk meer kastelen

Wat is er te doen?

Ga je een paar dagen weg naar de Veluwezoom? Lekker even genieten in het groen en drukte ontsnappen? Bekijk dan wat er allemaal te doen is in de agenda!