Rondje Horsterpark

Type: Wandelroute
Afstand: 3.9 km

Rondje Horsterpark

Type: Wandelroute
Afstand: 3.9 km

Deze wandelroute brengt je door het Horsterpark, gelegen tussen Duiven en Westervoort. Een mooi aangelegd groen gebied waar ook kinderen zich goed vermaken.

Tussen de plaatsen Duiven en Westervoort ligt het Horsterpark. Deze route brengt je door dit unieke groengebied. In het Horsterpark kun je heerlijk wandelen, hardlopen, fietsen of skeeleren en ook voor de kinderen is er veel te beleven.

Kinderen kunnen zich prima vermaken in het speelbos (een avontuurlijk ingerichte speelplaats), op de speeltoestellen of in de kinderboerderij. Centraal in het park ligt een groot grasveld waar regelmatig evenementen plaatsvinden. Voor versnaperingen kun je terecht bij het paviljoen.

Een educatief element in het groengebied Horsterpark is het leerbos. Hier staan ongeveer 25 verschillende bomen voorzien van informatiebordjes. Geschikt voor het hele gezin!

Afstand
3.9 km

Dit ga je zien

Startpunt: IJsselrust 5
6932 DV Westervoort
1

Groengebied Horsterpark

Tussen de plaatsen Duiven en Westervoort ligt het Horsterpark, een uniek en mooi aangelegd groengebied. In het Horsterpark kun je wandelen, hardlopen, fietsen of skeeleren. Kinderen kunnen zich prima vermaken in onder andere het speelbos.Lees verder

Groengebied Horsterpark
Eindpunt: IJsselrust 3
6932 DV Westervoort