Overnachten

Langs de mooiste wandel- en fietsroutes - Goed toeven in de Liemers

Wist je dat de Rijn nog vóór Lobith Nederland binnenstroomt bij Spijk? In die prachtige omgeving vind je bed and breakfast Huize Klijn Velderman, aan het Pieterpad en andere wandel- en fietsroutes. Een eindje verder stroomafwaarts kom je in Tolkamer, waar het aan recreatieplas de Bijland goed toeven is. Hier kun je aangenaam overnachten in het gelijknamige recreatiepark of op woonark Bijland in de jachthaven, waar je vanaf je eigen privéterras zo het meer induikt.

Meer zin in de levendige drukte van de stad? 32 fiets- en 24 autokilometers verderop ligt Hanzestad Doesburg, bekend van de mosterd én Stadshotel Doesburg aan de kade.

Overnachten in - De Liemers

Camping, de Liemers, de Mars, overnachten

Camping, de Liemers, de Mars, overnachten

© Camping de Mars

Campings

Een echte campeerliefhebber? In ons campingoverzicht vind je de mooiste campings in de Liemer gelegen in de natuur én ideaal voor een bezoek aan één van de leuke dorpskernen of een prachtige fietsroute door de natuur! 

Landgoed Halsaf de Liemers

Landgoed Halsaf de Liemers

© Landgoed Halsaf

B&B's

De Liemers kent verschillende b&b's op de meest uiteenlopende locaties. Zo zijn er b&b's in de verschillende dorpen, natuur of kun je verblijven bij een prachtig landgoed! 

Hotel Duiven, De Liemers, Overnachten, hotel

Hotel Duiven, De Liemers, Overnachten, hotel

© Hotel Duiven

Hotels

Genieten van luxe en comfort in één van de hotels in de Liemers? Door de centrale ligging ben je altijd in de buurt van natuur én de leukste dorpen! 

Camperplaats Doesburg, Regio Arnhem

Camperplaats Doesburg, Regio Arnhem

© Camperplaats Doesburg

Camperplaatsen

Ontdek de Liemers met je camper vanaf één van de verschillende camperplaatsen, altijd omgeven door de prachtige natuur en in de buurt van een pittoresk dorp! 

De Liemers, Buitengoed de Panoven, Overnachten

De Liemers, Buitengoed de Panoven, Overnachten

Groepsaccommodaties

In de Liemers vind je verschillende accommodaties die perfect zijn voor een verblijf met een groep!